vineri, 20 aprilie 2012

LA YAZAKY SE PROMOVEAZA LA FEL CA-N PRIMARIA CARACAL

Vă fac cunoscută mai jos scrisoarea unui muncitor angajat al fabricii de cablaje YAZAKY - Caracal care este total nemulţumit de condiţiile de muncă şi de felul cum îşi promovează firma japoneza muncitorii. Chiar dacă este o firmă privată, tovarăşul Gh. Anghel a avut grijă ca la conducerea fabricii din Caracal să-şi impună neamurile şi acoliţii lui, cu gândul că aceştia îi vor mai aduce câteva sute de voturi la alegerile locale, prin manipularea şi şantajul pe care îl fac aceştia asupra săracilor muncitori.



''M-am saturat de atata prostie, tupeu, nesimtire si de atata sclavie din Yazaki (in cazul de fata Yazaki Caracal), unde trebuie sa pupi in fund ca sa iti poti mentine postul, unde trebuie sa dai bani la traineri, supervisori si la HR ca sa ai o functie mai mare. Aici nu se tine cont de studii, se tine cont de care arunca cu banul, de gradele de rudenie si de plocoanele grase care trebuie sa ajunga la Bogdan Vranceanu, la Ovidiu Patrascu sau la Alexandra Paraschiv. In cazul in care esti fata si vrei o functie mai mare, sa fi lipsita de inhibitii (si aici se intelege la ce ma refer). Yazaki Caracal e locul unde e prostia in floare (la nivel de fabrica), unde nu poti bea nici macar apa cand ti-e sete sau nu te poti duce nici macar la toaleta pt. ca trebuie sa te inlocuiasca cineva neaparat...si nu prea are cine pentru ca liderii, sub-liderii si operatorii multiskill nu sunt niciodata prezenti cand e nevoie sau cu toate ca au licenta pt. postul tau, nu stiu sa lucreze. Aici e locul unde s-au promovat toate femeile analfabete, cu 8 clase, care odata ajunse pe postul de line-leader se cred deja manageri si vorbesc pe un ton ridicat, te privesc de sus, te ameninta sau chiar te bruscheaza. Si toata fabrica stie de cine zic...Vera, Emilia Condoiu – line-leader pe MAE la airbaguri si la twist, eu unul nu am vazut-o niciodata lucrand, decat uitandu-se pe reviste de la Avon in timpul programului, fara nicio retinere, alaturi de prietena ei cea mai buna si mana ei dreapta, e vorba de Luminita Neagu, care din simpla operatoare a ajuns in 2 saptamani sub-leader fara vreo proba practica ! fara de care Emilia nu ar putea face nimic, pt. ca nu are decat o singura licenta! La capitolul supervisori, toti analfabetii, pupincuristii ajung sa fie sefi...gen pletosul Bogdan Vranceanu si Ionut Vargalui care nu mai pot de smecheri! Sunt atat de prosti incat nu au habar de limba romana si engleza, fapt dovedit in urma dialogurilor cu Damasceno. Lideri la MAE care nu stiu limba romana si in loc de \"ianuarie\" ei scriu \"ianoarie\", care sunt paraleli cu limba engleza si calculatorul, desi la fiecare post care este scos la concurs, acestea doua sunt prioritare.
In fabrica asta e atata prostie incat nimeni nu stie ce face. Stanga nu stie ce face dreapta. Se fac atatea greseli, ca sa nu mai zic cum esti furat la bani pe fata sau te trezesti ca in loc de 8 ore pontate (desi se lucreaza 9 ore jumate in general), te trezesti cu 4 sau nu esti pontat deloc si toata lumea ridica din umeri.
Esti obligat sa lucrezi 12 ore, fara a fi platit, fara a avea vreun beneficiu in plus, ba mai mult, esti amenintat ca daca nu stai 12 ore, sa mai vi si sambata sau duminica, esti dat afara, desi in contract nu scrie nimic de 12 ore, iar in Codul Muncii scrie clar ca orice ora suplimentara se plateste, orice zi in care lucrezi peste program, inclusiv sambetele si dumicile se platesc dublu sau se compenseaza prin libere platite, ceea ce la Yazaki nu e cazul deloc. Te pun sa lucrezi in avans pt nu stiu ce saptamani cand iti dau ei liber fortat, desi contractele sunt pe perioada determinata, deci te pot da afara oricand fara ca sa iti mai recuperezi vreun ban. Si cum e posibil ca sa lucrezi pt. decembrie cand tu ai contractul pana in mai? Intrebati despre asta, nimeni nu da un raspuns lamuritor, deci cu alte cuvinte deducem de la sine ca nu iti garanteaza ei ca iti prelungesc contractul pana atunci. Deci practic concediul tau, ti-l dau ei, ti-l planfica ei cum vor, fie ca tu vrei sau nu.
Orele suplimentare nu se platesc, se baga recuperare. Recuperare pentru ce? Ce vina au angajatii ca nu a avut fabrica activitate sau ma rog, ca nu s-a lucrat pur si simplu intr-o zi? In codul muncii scrie negru pe alb ca orele suplimentare sau sambetele se platesc dublu sau se compenseaza prin libere platite. Ceea ce la Yazaki Caracal nu se intampla. La data semnarii contractului, in contract scrie clar ca programul de lucru este de 8 ore. Oare? de la 6:30-15:00 mie nu imi dau 8 ore. Au fost perioade cand se lucra pana la 15:30 desi acea jumatate de ora nu era pontata, practic era munca de voluntariat in folosul Yazaki cu toate ca majoritatea persoanelor aveau de recuperat cate 5 zile (datorii catre fabrica pt ca i-a trimis obligat acasa, dandu-le concediu platit decat 1 zi din cele 5). Datorita unor persoane care au avut curajul sa spuna in fata tot ce nu le convine, sa isi ceara drepturile de angajat si care nu s-au lasat intimidate de presiunile facute asupra lor si care au reusit in final sa isi impuna punctul de vedere si sa aduca programul de lucru la stadiul initial, lucrurile au intrat cat de cat la normal, pana la punctul cand a ajuns sa se lucreze 12 ore, dar platit doar 8 sau chiar deloc in unele cazuri. Regulamentul de Ordine Interioara nici macar nu iti este citit, ca sa nu mai zic ca e obligatoriu sa iti dea o copie sau sa il afiseze undeva, in asa fel incat angajatii sa stie ce reguli trebuie sa respecte. Protectia muncii si PSI se face doar teoretic, la data angajarii, iar apoi, in caz de vreun accident, Dumnezeu cu mila, tu trebuie sa semnezi in fiecare luna fisele ca sa aiba ei acoperire, dar instructaje nu mai face nimeni. Tot legat de protectia muncii, se spunea ca se tine cont de asta, de nivelul de zgomot care nu depaseste 70 de decibeli. Serios? Cand se faceau lucrari in fabrica, se spargeau pereti la un metru de noi, inhalam praf de nu mai putea nimeni sa stea inauntru, apoi stateam transpirati, in curent, iar la urechile noastrea se juca un nene cu un pikamer? Sau cand se suda ore intregi si se batea cu barosul in niste tevi ore intregi la rand de ziceai ca incepe apocalipsa? Conditii optime de lucru... In pauze trebuie sa mananci ori in vestiar, ori afara deoarece la cantina nu mai gasesti locuri, pt. ca persoane cu multa nonsalanta si cu multe pile, se duc cu 5 minute inainte sa isi ocupe locurile si tot cu 5 minute dupa terminarea pauzei, revin la posturile lor pt o barfa mica si o portie zdravana de ras...cel putin pe sectia de MAE. Cand te angajezi, esti mintit atat de frumos...si ti se vorbeste atat de dulce de catre Alexandra Paraschiv incat iti vine sa ii zici ca si-a ratat cariera si ca trebuia sa se faca crainic. Apoi, dupa cateva luni, esti privit si ti se vorbeste de parca ai fi un gunoi.
Isi da niste aere...cand defapt e doar o tuta ce isi permite sa stea cu fundul pe scaun toata ziua si sa greseasca salariile si sa bage pe gat la saracii oameni transporturi de care nu au nevoie, si sa le retina din bani pt. asta in continuare, desi i-a fost adus la cunostinta de n ori. E paralela cu ceea ce face, nici macar facultatea nu o are de profil. Dar de...trebuie sa stim ca e nepoata tovarasului Anghel, primarul municipiului Caracal si pe langa asta, amanta lui Patrascu si dama de companie a lui Damasceno. Ca sa nu mai zic ca in cazul in care vrei sa pleci din firma nici nu iti accepta demisia...asta ca sa te dea ei afara disciplinar, gasind tot felul de acuze.
In concluzie, daca vreti sa va angajati la YAZAKI, ganditi-va a doua oara. Va spun sincer ca nu se merita!
Astept comentarii si din partea altor persoane care lucreaza/au lucrat in Yazaki si de ce nu a persoanelor din conducere, daca au curaj sa comenteze si sa spuna ca ce am scris aici nu e adevarat!'' 

...................................

132 de comentarii:

  1. Subscriu la scrierile dvs., niste neaveniti au ajuns sefi si se pare ca sant depasiti de situatie. In discutiile de stabilire a salariilor, in urma influentelor primarului Anghel si a directoarei Tihon, s-a stabilit un plafon maximal, care depaseste cu putin minimul pe economie.
    Scavia este mai mult decat in floare, iar cei de la ITM se pare ca s-au manjit si ei.
    Ca sa nu mai spunem de utilajele decalibrate, care au termenul de casare trecut de mult timp. Daca vrei sa faci productie, adevarata productie, nu povesti, ce fac copilasii astia de sant sefi, trebuie sa stii sa te organizezi. Dar daca pamplecii astia nu au habar de nimic, stabilesc planul dupa ureche.
    Si da, posturile se dau pe spaga. Problema e ca se manjesc pentru 3000-5000 lei, promovand niste neaveniti, si pe urma se intreaba de ce nu se face productie.
    Alo, sefii aia mari, veniti frate si faceti un audit, ca astia de la Caracal sant pe nicaieri!
    Sindicalistule, tu pe ce pana mea iei banii frate, ca nu faci nimic pentru aia care se presupune ca ii reprezinti? Sau te-ai dat cu patronatele? Vorbeste lumea ca te-au cumparat astia. Asteptam sa vedem ce ai de spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca inca nu ati aflat cacatul ala de sindicalist a suferit un infract(nu stiu de ce dreaqu nu o fii murit ca bine facea)si intradevar daca ai vreo problema si te duci la el spune ca o sa se rezolve (da de unde). La fel a-ti uitat si de calitate care este varza.Si anume inspector de calitate pe MAE IVAN IULIANA care are decat 1o clase si face pe desteapta in schimb pupa in cur pe patroala.Sa nu mai vb de lideri de linie care habar nu au cu ce se mananca asta si fac pe desteptii! Ma apuca groaza daca ma gandesc cate combinatii aiurea sunt in fabrica asta .In fabrica asta daca nu ai curu mare nu poti avansa sau mai poti daca faci felatii cum trebuie ca altcumva nu vad.Decand a venit cei de la ITM in control nu se mai platesc orele suplimentare ca doar stiti ca se fac recuperari. RECUPERARI? PT ce dreaq se fac ca nimeni nu stie. Iar cand te duci si spui ca vrei sa iti iei liber iti spune ca de ce nu ai anuntat cu 3-4 zile inainte.SINCER RESPECT pt cel care a avut curajul sa dea startul la dezvaluiri.

      Ștergere
  2. Intaresc aceasta idee deoarece am fost un angajat al acestei mult sperate firme ... japoneze... dar cu influenta majoritara romaneasca, poate fara sa stie partea japoneza deoarece o evolutie in cariera conteaza de ,,neamuri,, care au vechime in firma. vreau sa subliniez ca functiile de conducere sunt ocupate de "fete simpatice" prietene de facebook ale directorului care stimeaza orice prezenta senzuala a unei incepatoare. Ca exemplu un ... patrol.. care dirijeaza munca si nervii sau nevoile unor oameni ne voiasi care s-au angajat la aceasta firma crezand ca sunt intradevar ceva unic in Romania sa nu reuseasca sa ia un bacalaureat si avand o experienta de vanzator de noapte pe o perioada scurta si etaland capacitatile fizice care atrag orice simt masculin, ignora totul si pur si simplu isi bate joc de personalul care din anumite greutati incearca sa castige un ban muncit. Aceasta persoana a fost selectata deoarece sora ei ... are facultate si firma selecteaza rudele chiar analfabete daca sunt... repet raspuns de director...si ea este voluptoasa sau mai precis sexy asa cum se doresc de catre personalul masculin din conducere. Urmeaza o noua persoana care acum iesind din training urmeaza o perioada de operator si la urmatorul interviu va primi o functie... deoarece domnului director ii plac toate pozitiile din pozele acestei persoane - vezi like pe facebook. Revenind la un program care este facut numai pentru cei prosti care sunt obligati sa munceasca 12-14 ore de o persoana care se crede no. 1 adica GEORGIANA LEPUS care este dictatoarea persoanelor slabe de ingeri din acategoria pe care o conduce si avand un papagal care la vagoane era un mic pisic si apeland la serviciile unei persoane care a adus aceasta firma in Caracal acesta fiind partenerul persoanei respective, pe nume D-l Bach sau Screch sau cum s-o numi, un manechin care executa lucruri la comanda, fara sa aiba bunul simt, si care din curiozitate vrea sa stie multe lucruri inainte de a se intampla ca de ex." daca stiai ca te imbolnavesti trebuia sa spui de aseara sau mai avea sa intrebe: Inainte sa mori sa i-mi spui sa stiu pe cine imbarlig din proaste sa vina de acasa la serviciu obligate binenteles, ca majoretele care stau in training suna pe domnul primar sau pe domn' director". Chiar daca Caracalul este un municipiu mic nu face parte din China. Daca ar sti toti care asteapta o functie de sclav la aceata firma YAZAKI ce ii asteapta si nu ar mai veni la selectie o sa bagati pe linie toate prietenele primarului si ale conducerii indiferent de functiile pe care le a-ti tinut pana acum. Cu tot respectul aceste opinii o sa le fac cunoscute patronului general daca se iveste ocazia chiar in limba materna daca se poate ivi ocazia. Condamn din citatul de mai sus ca au dat numele unor persoane cu functii mici si nu a specificat si persoanele cu functii care nu le merita si incearca sa continuie cu paratul si sa ocupe functii de conducere care impum sa fie sef asupra unor persoane care poate stapanesc meseria pe care o executa mai bine ca ele. Pacat de timpul pierdut din prima zi la Ploiesti!!!! Succes mult celor care nu stiu ce sa faca pe functiile alese. Dumnezeu sa va ajute sa va reveniti celor care aveti pacate si care conduceti aceasta .... FIRMA... pe care voi romanii o sa o FALIMENTATI. O SA VA AFLE SI JAPONIA. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiti toti ca prostii! Va plangeti ca aveti de munca, cei mai multi se plang ca NU au de munca. Vreti sa luati bani stand la cafea si cu tigara in gura. Va plangeti de putori ce sunteti! Puneti dracu mana si munciti si o sa vina si promovarile. Voi in loc sa munciti ca sa avansati va dati coate ca babele pe sant ca ala si ala au fost promovati. Oare cum ei au reusit? EI AU MUNCIT NU AU STAT CA PUTORILE LA BARFA!!! HAI PA.

      Ștergere
    2. si la yazaki ploiesti e jale..nea toader si cu turcaletu sau natia masii ce e el fac legea acolo..si mai sunt si niste supervizori( gen evanghelide sebastian) fara bac si desigur fara facultatate care se cred buricu` fabricii..acum regret ca m-am angajat acolo de la varsta de 18 ani(acum am 20) pt ca aici daca ajungi ori pleci bolnav psihic ori acolo intepenesti(si au fost cazuri de decese in fabrica)

      Ștergere
    3. Ba asta care esti harnic, si critici putorile. Cum ar fi sa fii insurat, sa iti intretii o familie, copiii din 600 RON/luna? Tu mai ai timp de nevasta-ta dupa ce esti cu biciu` la spate 12 ore pe zi? Daca da, inseamna ca iei pastile pentru potenta, daca nu...ma ofer sa ti-o rezolv eu. Esti doar un mascarici care e "harnic" prin intermediul tastaturii, bai Mucea.

      Ștergere
    4. Aceeaşi bătaie de joc este şi în ziua de astăzi!,Ne baga liceențe pe gât Donnul Fane(Naşu),îşi bat joc de operatori,ei nu țin cu dreptatea,nu stiu ce e aia dreptate,dacă au ajuns si treineri sa matiseze pe linie la cati oamenli le.au plecat si cati o sa le mai plece.acum au inceput sa angajeze si tigani ca romani nu mai vor...isi bat joc de operatori care isi fac treaba.iar cei care stau toata ziua cu telefoanele in mana nu le fac nimic,normal ca ii pupa in c.r si se mai si f..t pe la cabinet ca altceva nu au ce sa faca...dar lua foc

      Ștergere
  3. BINE CA S-A GASIT PATRASCU ASTA SA NE RAZBUNE, CE,NUMAI ANGHEL SA NE F..A PE NOI ? ASA PATRASCULE, DA-I FARA MILA, IA-L SI PE DRAGAN, LUI SA-I FACI ,, TUKAHARA'' ! CRED CA IDIOTUL ASTA DE DRAGAN DE LA ,,YAZAKI'' S-A INSPIRAT, EL LE-A APLICAT CELOR DIN PIATA TEHNOLOGIA ,,MAKINTOCH'', PLATA LA PURTATOR,FARA FACTURA ,FARA ACOPERIS ! CE-I DREPT, ASTEA DIN PIATA NU-S NEVOITI SA SUPORTE LIMITA DE ZGOMOT DE 70 dcb ,DRAGAN A DEPASIT-O DECAT O DATA,CAND A PLECAT PAMELA,ATUNCI A SCOS NISTE RAGETE CE-AU DEPASIT BARIERA SONICA ... de atunci,liniste deplina,NU SE MAI VEDE,NU SE MAI AUDE , CA LA ,,YAZAKI'' !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. PARASCHIVO,{de la Yazaki}, VEZI CE FACI CU PATRASCU, SA N-AI SOARTA PAMELEI LUI DRAGAN,AIA N-A MAI REZISTAT,A PLECAT SINGURICA,BETEJITA,CA NE FACEM DRACU' DE RAHAT LA JAPONEZI,POATE AFLA IMPARATUL , SE DUCE VESTEA DE CARACAL CA DE POPA TUNS... DRAGANE , VEZI, IN IUNIE,CAND SE SCHIMBA ,,IMPARATUL'', SA NU-TI FACI DRACU' HARACHIRI IN BARLOG ! TU ESTI AL NOSTRU,AL IARMAROCULUI,AM RAMANE FARA SUBIECT,TI-A POVESTIT ANGHEL CUM RADEAU COMUNISTII LA CONGRES DE POSTELNICU ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva bun in Caracal trebui sa fie Yazaki.
    Daca intr-adevar se intimpla unele lucruri este din cauza mentalitatii romanesti.Si din cauza medierii angajarilor de catre Primarie.Se intimpla cind cineva de afara isi baga nasul unde nu trebuie.
    Unele lucruri sunt exagerate , sau nu se tine cont de altele si par abuzuri.
    Dar calitatea oamenilor , n-a fost un foarte buna de la inceput.Totusit trebuiau sa inceapa cumva.
    Mai au timp sa rezolve treburile din mers, dar evident cu unele schimbari , nu foarte importante.

    SA LE URAM CLOR DE LA YAZAKI SA TREACA PESTE ACESTE PROBLEME.
    AVEM NEVOIE DE AGENTI ECONOMICI MULTI SI PUTERNICI IN ORAS!!!

    NU TREBUIE SA II SPERIEM!

    IAR PRIMARIA SA ISI VADA DE TREBURILE EI , NU SA INFLUENTEZE ACTIVITATEA DE LA YAZAKI DUPA INTERESELE UNOR NESTIUTORI SEMIANALFABETI CARE SUNT SI IN PRIMARIA CARACAL.

    ORICUM VOR FI MATRURATI DIN EI LA VIITOARELE ALEGERI!

    RăspundețiȘtergere
  6. VOI,CEI DE LA YAZAKI,AVETI PAZNIC ? NOI N-AVEM IN PIATA,N-AVEM NICI REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA CA LUCRAM CU TOTII AFARA,IN AER LIBER,LA VOI,SE PROMOVEAZA CU 8 CLASE, NOI SUNTEM ,,DOCTORI'' PE LANGA VOI,MULTI AVEM FACULTATI,IN MULTE ASPECTE SEMANATI CU NOI,VOI AVETI CA SEFA PE MADAM' PARASCHIV,NEPOATA LUI ANGHEL,NOI IL AVEM CA SEF {de forma},PE DRAGAN,VECINUL LUI ANGHEL, SEFA VOASTRA SE TINE CU PATRASCU,SEFU' NOSTRU SE TINE{a} CU PAMELA, VOI AVETI SI CABLURI SI ACOPERIS,NOI AVEM DECAT CABLURI, ACOPERIS IOC, NU SUNT IN TEMA,DAR CRED CA VOI LUCRATI FACTURAT,NOUA NE FACTUREAZA DECAT CUSETELE, VOI,LA ANGAJARE DEPUNETI C.V. ,NOI DEPUNEM ,,SPAGA DE BARLOG'', VOI VA DUCETI LA W.C. FARA BANI,NOI PLATIM CU 1 LEU TRAGEREA,VOI VA VEDETI SEFUL ZILNIC,NOI NU-L VEDEM CU ANII,IN CONCLUZIE,SUNTEM AMARATI CU TOTII,CU TOTII O DUCEM GREU IN ORASUL NOSTRU,DAR,ATENTIE: PE 10 IUNIE CU TOTII TREBUIE SA VOTAM, ASA CUM NE DICTEAZA INIMA ,SA RADEM DIN NOU,SA SCAPAM DE CLICA ASTA ,ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca se vorbeste de promovari pe pile,spaga si relatii dar nu am vazut pe nimeni sa iasa in fata si sa prezinte si ceva dovezi!!!
    Vorbiti din spatele anonimatului si doar atat!
    Eu zic mai bine sa va vedeti de treaba si sa nu mai vorbiti voi de mafie,spaga,nu de alta dar era foarte multa inainte sa vina Yazaki in Caracal.
    Cred ca la voi e ceva de genul "Vulpea care nu ajunge la struguri ,zice ca sunt acri!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil e un sambure de adevar in ceea ce spui tu, vad ca folosesti "vorbe din popor" ca un baiat inteligent ce te crezi (probabil asa o fi!) dar hai sa-ti zic si eu una...cand mai multi oameni iti spun ca esti beat, mergi la culcare!!

      Ștergere
    2. Posibil sa fie si posturi aranjate dar sunt ceva oameni pe acolo capabili si 80% sa zicem ca e adevarat din ce a scris el acolo dar eu zic ca nu e chiar asa in fabrica.. depinde si ce fel de muncitor esti tu... daca esti "lepra" normal ca nu ai timp sa bei apa sau sa te duci la wc... cat am lucrat acolo nu am vazut eu unu sa faca pe el :)) sincer... cineva a fost informat gresit :)

      Ștergere
    3. eu cred ca cei care tot dau cu nasu in fund celor care isi spun parerea sunt tot pupincuristi care au avansat pe dat cu curu si pe mase la champion's,si multe altele nu va este rusine sa mai si lasati mizerii de comentarii? eu am lucrat ceva timp in yzk. si stiu mai bine cum sta treaba uitativa in jur si vedeti cine pe cine suge ..da uitasem stiti destul de bine..aveti familii la ploiesti si de la voi din camerele hotelului intra si ies domnisoare care mai decare cu ganduri mari de promovare. imi este si rusine ca am lucrat in yzk!

      Ștergere
    4. Daca tote persoanele sunt "etalon" sotia Daniela si 2 fice a lui Mitca zis Canita din sat Oltisoru com. Ganeasa - munca la Yazaki Caracal se face cu "atuuri" iar acasa hulesc, bat si desconsidera un sot si tata.
      Putorile satului ... se ajunsera!
      Daca nu credeti, cercetati.

      Ștergere
    5. Nu va mai duceti daca nu respecta programul sa ramina fara oameni

      Ștergere
    6. Nu e vorba numai de program...e vorba de bataia de joc care o fac cu operatorii ..sefi de linii tipa.zbiara.supervizorii la fel....daca au ajun cei de la training sa matiseze pe linie ca le.au plecat operatori...Acum au angajat si tigani(..sa vezi ce ii fac aia de banda)...ori cum am inteles ca se va deschide pirelli in caracal si o sa plece toti de la yazaki (firma de rahat)....tin acoli nunai PUPINCURISTI SI PE CEI CARE DAU CU C..U SI CARE SE F..T CU SEFI AIA MARI

      Ștergere
    7. De ce nu face nimeni nimic in privinta asta? Modul de lucru este ingrozitor. Cunosc oameni carora le e frica sa mai vina la serviciu din cauza sefilor care stau la spatele lor si urla, ii jignesc. Daca esti femeie si nu raspunzi pozitiv avansurilor sexuale ale supervizorilor, atunci sa fii sigur ca ai zile negre in fabrica. Te fac in asa fel incat sa ti dai singur demisia. Isi protejeaza amantele msk iar prostii trag in locul lor. Sefele de linie se cred printese, cele mai importante, tipa la operatori si ii jignesc dar de fapt ele sunt vai de capul lor nu sunt in stare sa lege doua cuvinte. Cum se poate ca o sefa de linie de 21 de ani sa ii zica unei femei de 50 de ani, operatoare, ca e proasta, batuta in cap?!! Rusinee!!Lucrez in fabrica asta de 2 ani, insa am ajuns sa mi se intoarca stomacul pe dos cand le vad fețele supervisorilor afemeiati, sunt totusi cu bunsimt ca nu le dau nume, insa sunt deja cunoscuti! Halal fabrica!

      Ștergere
    8. Dat frumos un telefon dat pe filmare,bagat in buzunarul de la piept atunci cand se tine meeting si inregistrati toti si facuti vedete pe la tv.Atunci poate se sesizeaza cineva...Pana nu o sa iasa lumea de pe linii cum se iesea odata pe ip-uri nu o sa se rezolve nimic..bine ca am scapat de ei si nu mai lucrez acolo..Si inca ceva.nu trebuie sa ai bun simt.poti sa ii zici pe toti..nu merita bun simt acesti jegosi gen Nea Fane,Claudiu Dan(ajuns foarte repede sus,fara bac,fara calificari) ,Alexandra(ajunsa tot la fel sus pe supt si alte chestii)..Madalin Marica,multiskilli care au 10 livente dar nu cunosc 9 din ele..Dani (patroala curului care nu stie nici sa vorbeasca cu operatorii de la calitate doar cu cuvinte care le are in cap gen pu*a,c***e)...si alti pacalici care o sa duca fabrica la faliment si o sa ramana o gramada de lume fara servici din cauza lor.

      Ștergere
  8. Anghel si Tihon au instaurat sclavagismul in Caracal. Daca esti angajata la Yazaky Caracal trebuie sa te culci cu sefii k sa poti avansa iar dak ii refuzi ai zile negre iar ca k baiat nu mai vorbesc, esti umilit din toate punctele. acum lucram la 12 ore si nici macar nu ne platesc. Alooooo ITM unde sunteti. control va rog

    RăspundețiȘtergere
  9. pana la urma suntem buni doar de comentat. nu zice nimeni nimic nimanui in fata! Traiasca Sclavia! Prostii suntem noi... pe ei ii doare`n cur si isi iau banii.

    RăspundețiȘtergere
  10. pai cine din conducere sa comenteze daca toti stiu ca totul este adevcarat?... si aici nu este tot adevarul ai mai omis unele chestii. oricum trebuie sa facem ceva, noi SCLAVII!

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt curios daca va fi aprobat acest coomentariu

    RăspundețiȘtergere
  12. bravo,si io am lucrat la yazaky dar am putut sa imi dau seama prea repede de smecheria prosteasca care e acolo

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincer ...cred ca cel care a scris "reclamatia" asta referitoare la Yazaki Caracal, e un IDIOT!!!Datorita prostiei dansului/dansei probabil ca multi dintre angajatii Yazaki vor avea de suferit,deoarece nu cred ca se poate trece cu vederea aceasta tentaviva de "Revolutie online.
    Tin sa mentionez ca orice..."inteligent" poate vorbi total aiurea sub protectia anonimatului.In opinia mea totul este o mica razbunare(posibil bine fondata) dar care afecteaza mult mai mult decat ar trebui.
    Rog cu insistenta ca persoana care a avut curajul prostesc(scuzati-mi expresia) sa faca asta sa iasa in fata,dar....stim cu totii ca nu se va intampla(app de mentalitatea romanului)....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa cum se vede dumneavoastra sunteti ce(a)l care nu aveti curajul sa spuneti cine sunteti si cereti altora ceva ce dvs nu aveti curaj.
      dc toti astia care sustineti ca ce a scris ace(a)l cineva in scrisoare este un fals nu va dati numele?

      Ștergere
    2. spuneti ca nu avem curaj sa spunem cine suntem? asa este uitasem ca voi acum niki rusine nu aveti faceti totul pe fata! tot ce se spune in aceste comentarii, este real.si daca nu dam numele nostru putem dezvalui numele voastre fara niki o retinere... uitativa la marica madalin c.e multisckilli si.a tras ca asta este expresia buna , a tras la multe ca sa le tina in yzk. uitativa la cea mai proasta line lider, pe care am vzto vreodata, numita musea ana.. nu stie niki cat fac 2 +2 dar in schimb stie sa puna operatorii sa ii cumpere tigari si sa ii dea bani , pentru a nu trece diferite defecte,ce sa spun de neagu alex care este atat de plin de prostie incat nici nu va puteti inchipui... tipa si spumega de figuri pe cand el saracu este un betiv si un analfabet.! helooo pazaaa puneti fiola si acestor mari sefi cand vin la servici sau va este frica , de urmari? in yzk munceste doar cine nu da cu curu si cine nu invita sefi la gratare,si alte activitati dupa care tanjesc ploiesteni...aa dar de claudiu mitrita ce ziceti? daaa schimba femeile in yzk, mai repede ca o pereche de ciorapi, cat despre uscatu ala de ionut tanase, el nu se uita saracu ca este anorexic? ce atatea figuri,dk calca lumea in picioare cu aerele lui de 2 bani? noi nu stim ca este tigan? sau daca nu este asa arata?de patroli ce sa mai spunem... adela a facut saraca multe exercitii cu gurita,si infecta aia de olguta se viseaza mare diva..uitate faa amarato ca striga dorin dupa tine sa te duci la el la hotel sa beti o sticla de tarie, dupa va faceti viata si mai vb de avansare,sau ce sa mai vb si de costica ..... isi gasise alinare in bratele divei alina lixandru..pacat ca minunile tin de obicei 3 zile.. FRATILOR TREZITIVA LA REALITARE

      Ștergere
    3. Bai daca ai asa sange in tine dece nuti dai numele,scoti vb de dragu de a scrie poate mama ta vrea so sugi si u unpic ca poate are nevoi si ea de explicati

      Ștergere
    4. poate vrea si mamicuta ta sa se trezeasca la realitate

      Ștergere
    5. Si eu care vroiam sa ma angajez la YAZAKI... bine ca nu am facut-o... Eu aveam alta parere de acea fabrica desi nu am fost niciodata in interiorul fabrici... Credeam ca acolo sunt oameni muncitori, intelegatori, calmi si asa mai departe... nu m-am gandit niciodata la ce s-a scris aici...

      Ștergere
    6. Sa nu te duci ,eu acum 2 zile mi-am dat demisia de la Yazaky pentru ca ma frecau prea rău, mă puneau să stau pe 3 electrice și pe sps și pe matisare, și aveau pretenția să scot stocurile, și am fost forțat de super-vizor-ul Ionuț Ciobanu să îmi dau demisia, că i-am zis că nu pot sta pe 6 pasuri deodată, FRAȚILOR, NU VĂ DUCEȚI LA YAZAKY DACĂ ȚINEȚI LA BINELE VOSTRU, E MAI RĂU CĂ LA PUȘCĂRIE

      Ștergere
  14. Femei usoare si conducatori analfabeti sunt peste tot.Iar femeile usoare ii duc de nas pe conducatorii prosti sau fara carte.
    Sunt multe de spus si pe la altii.Nu numai la Yazaki.La ei se vede mai repede ca e interventie de la Primarie.
    La altii femeile usoare si prostii infatuati si cu sprijin strain departe de interesul local au destula influenta.
    Pina le va sosi si lor momentul.Iar momentul nu va fi departe,multe vor iesi la suprafata.

    In Caracal e nevoie de curatenie generala.

    RăspundețiȘtergere
  15. lasati-va si numele care comentati nu doar anonim nu aveti
    curaj:)) adevarat sclav esti in fabrica aia eu mi am facut nevoile in sac
    de pe jig ca nu ma lasat sa ma duc la toaleta

    RăspundețiȘtergere
  16. CURATENIE GENERALA,ASTA TREBUIE FACUT DUPA 10 IUNIE ! SA PLECAM LA DRUM CU OAMENI NOI,CINSTITI ! AM CITIT INTR-UN ZIAR SPONSORIZAT DE ANGHEL O DECLARATIE A ACESTUIA IN CARE SE LAUDA CA VA CASTIGA ALEGERILE DACA ,,NU-L JEFUIESC ADVERSARII POLITICI'' ! TIN SA-L INFORMEZ CA DEJA A FOST ,,JEFUIT'' DE VOTURI,CHIAR DE CLICA LUI,CEI CARE NE-AU FURAT SI S-AU CAPATUIT ! IN PIATA ORASULUI NU TREBUIE SA MINTA,SA SPUNA DESPRE NOI CA SUNTEM FRUMOSI,VREDNICI SI DESTEPTI ! SA SPUNA,DACA ARE CURAJ,ACOLO,IN PIATA ORASULUI,CA CEI DIN CLICA LUI,CEI PE CARE-I SPRIJINA,SUNT FRUMOSI,VREDNICI SI DESTEPTI ! ASTEPTAM CU TOTII SA VINA-N PIATA SI SA SPUNA TUTURORA DE ACOLO,DE EXEMPLU : - CARACALENI , DRAGAN ESTE FRUMOS,VREDNIC SI DESTEPT - ! SA VADA CU OCHII LUI, REACTIA MULTIMII !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde mai gasesti oameni cinstiti?
      Si soarecele se da la cascavalul din cursa!!!

      Ștergere
  17. ANGHELE, SIRGHIE ASTA, CARE SCRIE ATAT DE FRUMOS IN ZIARUL ASTA DE DOI LEI,DE CE NU SCRIE CUM AI DAT ORDIN IN '89 SA-TI FACA OLTEANU BATE LA IRIL,SA-I POTOLESTI PE TIMISORENI ? SAU EL, IN '89 VINDEA IZMENE PRIN SLATINA ? DE, CRONICA MALITIOASA:-VINOVATII FARA VINA- ! TU ,NU RADE, DRAGANE, NICI DE VILA LUI COTET NU SCRIE NIMIC,SI NICI MACAR DE PAMELA...! SARGHIE ,VEZI FRATE, FINANTATORUL TAU{din banii nostri},ANGHEL, VREA SA TINA UN DISCURS IN IARMAROCUL LUI DRAGAN, ATUNCI SA VI IN CARACAL,SA VEZI SUBIECT DE MILIOANE PENTRU ZIARUL TAU DE DOI LEI !!! ADU' SI 300 DE PERECHI DE IZMENE, SA LE DAM SPARTANILOR DIN PRIMARIE LA PLECARE,STIU EI, IZMENE PE CALATOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Incepem sa comentam despre firma mult asteptata in Caracal,pe nume Yazaki.intradevar toti cei ce au ajuns la putere sunt oameni lui Anghel,La putere in calitate sunt oameni incompetenti care stiu sa barfeasca pe alti la sefi ca sa le fie bine lor.si anume Ionela Gargoveanu are numai 12 clase si incearca de 6 ani sa ia bac-ul Cristina ion a stat decat 2 luni la masa ca inspector si dupa aceea a plecat in germania,dar nimeni nu stie cine este in spate decat Cristi Bach.Mihaela parjol incearca din rasputeri si cum a stiut ea mai bine sa aiba si ea o functie de conducere ,ea nici macar nu stie sa vb bine romaneste.Cum au ocupat functia de patrol,inspectorii care au avut n defecte la firewolsi care au fost criteriile de selectie????????? pilele sau prostia ???????
    Pentru IDIOTUL din 25 apr ora 06.24 tu de ce nu ti-ai lasat numele daca ceilalti sunt idioti , inseamna ca esti la fel ca ei, poate unul dintre cei mari.te-ai trezit c-am de dimineta pentru comentariu , TE-A MUSTRAT CUMVA CONSTIINTA.

    RăspundețiȘtergere
  19. SA VA IA DRACU DE SEFI.N-AM VAZUT AN VIATA MEA ATATA SEFIME CA LA YAZAKY.PLOCOANE LA TOTI.OPERATORII MUNCESC CA SA VA TINA PE VOI AN SPATE.BANI AI LUATI CA MUNCESC EI.EI IA UN SALARIU MIZERIU SI VOI O DUCETI BINE.JAVRELE DRACU!ORDINEA IERARHICA,PLOCOANELE NU?CA SA STIM SA NU ANCURCAM LUCRURILE!
    MAI STITI CATE NEAMURI SUNTETI ACOLO?VORBE FRUMOASE PANA NE ANGAJAM CA DUPA STITI SPEACHU VOSTRU.BAGATI BANDA DOAR O STITI PE DEROST .NU?NU MA ANSEALA OCHIU NICI AUZU.CEI MAI MARI SARLATANI!ORE SUPLIMENTARE SI BANI PAUZA!CELE MAI MULTE CURVE SI TOATE ANALFABETELE AU AJUNS SEFE PESTE NOAPTE CU CE? STITI BINE CU CE!

    RăspundețiȘtergere
  20. BAI, FRATILOR CARE CITITI ASTA,VEDETI CA DRAGAN A DAT ALARMA IN IARMAROC,TIGANII CARE NE VAND FRUCTE SI LEGUME LA DE TREI ORI PRETUL LOR FAC BISERICUTE SI SPUN TUTUROR DIN PIATA CA DACA NU MAI CASTIGA ANGHEL ALEGERILE NU VA MAI EXISTA PIATA IN ORAS,CA TREBUIE CA ANGHEL SA RAMANA PRIMAR CU ORICE PRET,CA CEI CARE VIN VOR SA CUMPERE TOTUL SI SA PUNA TAXE ASTRONOMICE,CA SE VA DEMOLA TOT CA VOR FACE BLOCURI SI HOTELURI{pentru cine?}, CA VOR AJUNGE TAXELE ZILNICE LA 100 LEI TARABA ZILNIC,ASTA LE-A ZIS DRAGAN TIGANILOR SA SPUNA CELOR DIN PIATA AGROALIMENTARA,SA LE SPUNA CELOR CARE VIN SA CUMPERE FRUCTE SI LEGUME CA FARA ANGHEL PRIMAR,CU PIATA DEMOLATA,VOR FI OBLIGATI SA-SI CUMPERE SI PATRUNJEL DE LA ,,PENNY'' !

    RăspundețiȘtergere
  21. DRAGAN , LA ALEGERILE TRECUTE,INDEMNA PIETARII SA VOTEZE CU ORICINE,NUMAI CU PSD,NU ! ZI DRAGANE,SPUNEA-I ASTA IN FATA PIETII,LA TARABA LUI NELUTU DE LANGA ARTEZIANA,VECINUL TAU DE LA TARA ? CE-TI FACUSE PSD-UL ,NU DATORITA PSD-ULUI ESTI SEF IN IARMAROC ? DACA NU ERA PSD-UL, ERAI ACUM IN ANONIMAT, LUCRAI PAMANTUL PE LA TARA ! DATORITA PSD-ULUI AI AVUT PERIOADA ASTA DE ,,GLORIE'',CA SEF IN IARMAROC ! SI TU, ASA TI-AI RASPLATIT PARTIDUL CARE TE-A PROPULSAT ? INCEPAND CU 10 IUNIE,SA-TI IEI TALPASITA DUPA ANGHEL, LA UNPR, LA UDMR , LA UTC ,UNDE VEZI CU OCHII, SA N-ASTEPTI SA TE SCHIMBAM NOI, SI,AI GRIJA, DE ALEGERI,SA NU-NCERCI VREO SMECHERIE CUM AI FACUT ALTE DATI,CA VA FI VAI DE TINE ! VAD CA TE-AI FACUT CUMINTE,DINTR-O DATA,NU MAI PUI BOTUL LA SPAGA,SA NU-TI FIE DE DEOCHI !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. ba,parca au inebunit cu totii,sa vezi miscare de electroni peste tot,prin tot orasul se traseaza treceri de pietoni,se plombeaza gaurile din asfalt,se umbla de colo-colo prin fata pietii sa-i faca lui anghel campanie,sunt cu totii agitati de parca vine sfarsitul lumii ! ba,bai oameni de nimic,pana acum ati stat pe burta,nu v-a pasat de noi,ne-ati lasat in frig, traversam pe unde puteam,ne-am stricat de n ori bucsele la roti,i-ati tinut fara acoperisuri prin piata,in mizerie,,ne-ati tinut fara slujbe,iar acum,cu o luna inainte de alegeri va lovi vrednicia,oameni de nimic ce sunteti ! va agitati degeaba, am vazut cu totii cum v-ati batut joc de noi, iar acum,acum vreti voturi? vreti sa ne mai ardeti inca 4 ani ? rusine,rusine sa va fie,voua,cei din sleahta lui anghel,lacomia voastra l-a dus de rapa ,profitori nenorociti !

    RăspundețiȘtergere
  23. dragane,incompetentule,ce-ai facut din piata de altadata,unde n-aveai loc de taranii necajiti,arsi de soare,care veneau sa-si vanda rodul muncii lor cinstite ? ai umplut-o de samsari, nenorocitule,voi va umpleti buzunarele iar cei din piata raman sa-si vanda iluzia unui trai mai bun ! din cauza ta, a incompetentei si indiferentei fata de cetatenii orasului,a interesului tau,personal,ai facut sa nu mai mancam produse autohtone,sa mancam produse importate,la preturi si de 5 ori mai scumpe decat cele de la taranul-producator ! de ce ati demolat hala si vechea piata,sa ne umple idiotul asta de samsari si de ceolofane ? halal peisagist ai putut numi la piata,domnule primar! ceolofane pline de praf si caini,schiopati de cate un picior care se plimba prin piata,asta vedem cu totii,zilnic!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios daca exista cateva exemple reale de spaga/plocoane care se dau la Yazaki pentru promovare? nume persoana care a luat si ce a luat....si ce a fost persoana respectiva promovata....
      Deoarece eu nu prea cred acest lucru (vb. din proprie experienta).
      Oricum, indiferent daca o persoana este promovata fara pile, spaga sau plocoane tot a dat ceva din punctul vostru de vedere....
      DOAR SUNTEM ROMANI NU?
      Oricum si eu sunt suparat la fel ca voi ca nu m-am nascut direct sef....:))))))

      Ștergere
    2. Nu stiu cine esti dar cu siguranta esti realist si nu botanist ca multi de pe acest blog. Super remarca ta si cu siguranta vei primii un loc la YAZAKI CARACAL pentru acest comment ( din perspectiva lingailor de pe acest BLOG ) =)))

      Ștergere
  24. Buna, si eu lucrez la Yazaki... si voi pleca cat de curand, fara preaviz fara nimic pentru ca in conditiile astea nu se mai poate. urasc perioada asta de un an si 4 luni , parca au trecut 5 ani,asa de mult m-a scarbit aceasta firma, defapt oamenii din ea

    RăspundețiȘtergere
  25. ANGHELE,CE FACUSI ? VAZUI LA ,,REALITATEA'' CUM TE MINIMALIZA TATULICI... PAI BINE BA, LA PRIMARIE PUSESI JOCURI DE LUMINI IAR IARMAROCUL LU' DRAGAN E PLIN DE CEOLOFANE, CA-N 1504 ? SI DAN DIACONESCU S-A PUS PE VOI, CICA MAI AI PUTIN PANA-NPLINESTI SUTA, N-AI FACUT NIMIC,NORMAL,CU OAMENI CA DRAGAN PUSI IN POSTURI CHEIE ! DRAGANE, TI-AM PROMIS, IMEDIAT DUPA ALEGERI,INDIFERENT DE CINE CASTIGA ALEGERILE, V-A TREBUI SA RASPUNZI PENAL PENTRU FAPTELE TALE,VA FI UN CONTROL AMANUNTIT PRIVIND TOATA ACTIVITATEA TA,PRIVIND VENITURILE TALE PE ULTIMII 10 ANI, SA STIE TOATA LUMEA UNDE AU AJUNS BANII NEFACTURATI DE TINE PE TAXA ZILNICA DE LA TOATE TARABELE DIN PIATA ! DEASEMENEA, VA TREBUI SA DAI EXPLICATII CU PRIVIRE LA FELUL IN CARE AI PLANTAT PE TROTUARUL DIN FATA CASEI MIULESCU , CASA MONUMENT,TARABELE TALE INFECTE DE PE CARE S-A SCURS APA PLUVIALA ANI DE ZILE,AFECTANDU-I FUNDATIA SI PERETII ! NU TE-A INTERESAT,NENOROCITULE,CA ERA VILA LUI MIULESCU ,MONUMENT, NU VILA LUI COTET ! SA VEDEM CU TOTII ACELE ,,MINTI LUMINATE'' CARE TI-AU DAT ACORDUL,NUMAI SI NUMAI SA FIE HAOS,SA VA PUTETI UMPLE BUZUNARELE !

    RăspundețiȘtergere
  26. BUNA ZIUA DRAGI COLEGI ,SUNT SI EU TOT UN ANGAJAT YAZAKI SI VA FAC CUNOSCUT CA ATI OMIS-O PE 'BUBURUZA' CRISTINA PANA DE LA DEPARTAMENTUL TRAINING , CARE CU TOATA IPOCRIZIA EI REPARTIZEAZA OAMENII CU STUDII SUPERIOARE PE POSTURI DE MATISARE SI PE ALTI PASI MULT MAI DOSITI PENTRU A LE FII CAT MAI GREU SA AVANSEZE CU TOATE CA AU CUNOSTINTE MULT MAI VASTE DESPRE'PEDAGOGIE'DECAT EA... DE FRICA SA NU-I IA LOCUL ...EA INSTRUINDU-I CITINDU-LE DIN 'MANUALE' ,CARE PRIN AROGANTA EI ELIMINA EXACT PE CEI BUNI SI OPRESTE NEAMURILE,LEPRELE SI PUTORILE CARE-I CANTA IN STRUNA EI SI FUTACULUI EI VICTORICA POPONICA CARE NU STIE CE E CU EL PE ACOLO...CU ASEMENEA OAMENI NECOMUNICATIVI SI LIPSITI DE VALOARE LA YAZAKI SE VOR FABRICA CAT DE CURAND CHILOTI CU MANECUTA ...CA DOAR E DIN NEAM DE CROITORI...DECI O POFTIM ALATURI LA ROMANITA ...POATE ISI GASESTE TALENTUL PE ACOLO CA IN YAZAKI CARACAL ISI IROSESTE VOCATIA...!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. spagarul asta,Dragan, a mai ,,plantat'' o taraba si-n fata lui Emilia,unde vinde Stelica, jandarmul,chiar in mijlocul strazii,de nu mai putem intra cu masinile... Bai nemernicule, cum i-ai pus tu pe astea pe picior de egalitate? Jandarmul plateste chirie 30 de milioane lunar,iar tiganilor care vand acolo lumanari le-ai luat tu spaga si-ai bagat-o la buzunar!

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu am vazut aici un post asemanator asa ca dau io cu intrebarea:
    dupa ora 23 aveti apa la robinet? Nu cu presiune, nu calda, doar apa
    d-aia de care se presupune ca ar fi intr-un dictai municipiu\'...apa din
    aia de baut si de spalat..sau doar la mine in libertatii s-a gandit
    cineva ca nu mai avem nevoie de asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  31. sa incalzit tomberonu acum...acum puteti pleca acasa dupa ce va scos yazaki din foame:)))va puteti duce la vagoane sa stati pini de vasalina si de praf..

    RăspundețiȘtergere
  32. DRAGANE,TE TINE BA SA PUI PE IARMAROC O PANCARTA PE CARE SA SCRIE ,,PIATAKY'' ? BA,VEZI CA GLUMESC,SPER CA NU ESTI ATAT DE IDIOT ,PE CAT PARI ! LE-AI CREAT BIETILOR CONTRIBUABILI TEHNOLOGIE ,PENTRU O VIATA ! HUUO DE-AICI CU TEHNOLOGIA TA, INCOMPETENTULE, TE-A PUS ANGHEL SEF CA ESTI VECIN CU EL, BOUNI BA, AI SPART BARIERA IDIOTENIEI !?

    RăspundețiȘtergere
  33. am citit toate comentariile voastre si cu tot respectul nu faceti decat sa va intreceti in povestit.Dar de ce nu va intalniti si nu puneti la cale cum sa starpiti sclavismul si ipocrizia din orasul Caracal.Sunt de acord cu tot ce spuneti si sunt convinsa ca in mare parte este totul adevarat,dar numai voi care traiti in oras si care stiti si auziti ce se intampla puteti sa luati masuri,nu sa comentati pe facebook si va pomeniti la vara tot cu Anghel primar....ma rog ar fi multe de spus dar este foarte tarziu...poate data viitoar...Dar ma indoiesc ca veti avea curajul sa iesiti din barlog si sa comentati...SUCCES!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. SPER SA PUBLICATI COMENTARIUL MEU .AM MAI FACUT COMENTARII SI NU LE-ATI PUBLICAT.DACA SI ACUM SE INTAMPLA ASTA INSEAMNA CA SUNTETI LASI SI VA STERG DIN LISTA MEA....

    RăspundețiȘtergere
  35. ANGHELE,DE CE NU TE RETRAGI DIN CURSA LOCALELOR ? AI RAMANE CU FRUNTEA -SUS PRINTRE CARACALENI,ASA, TOATA LUMEA A VAZUT CA TE-AI UMPLUT DE RIDICOL ,NU MAI AI SANSE SA CASTIGI NICI DACA INCERCI SA FRAUDEZI ALEGERILE ! ESTI INCONJURAT DE CATEVA HIENE CARE TE MINT PENTRU INTERESELE LOR MESCHINE,NU-TI SPUN REALITATEA,IN SCHIMB EI S-AU UMPLUT DE AVERI ! TI-AI INDEPARTAT OAMENII CARE-TI ERAU FIDELI, AI PLECAT URECHEA LA NENOROCITII CARE-TI TOCAU VERZI SI USCATE,SI UITE, UNDE AI AJUNS ! TE INJURA LUMEA PESTE TOT,TE ASOCIAZA CU HOTII ASTEA CARE NE FURA ZI DE ZI... CITESC AICI O MULTIME DE COMENTARII DESPRE SEFUL DE PIATA,CUM FURA DIN BANUL PUBLIC,DE CE-L MAI TI IN POSTUL ASTA ! ARATA LUMII CA NU ESTI CU EL, DA-L PE MANA JUSTITIEI,UNDE DUCE EL BANII DIN TAXA ZILNICA DACA NU LE DA FACTURI OAMENILOR SA SE SCADA CU ELE LA IMPOZIT ! SAU ESTE ADEVARAT CA SUNTETI VECINI,CA NEVASTA-SA TI-A FOST SECRETARA,IAR BAIATUL LUI A FACUT PUSCARIE PRIN ITALIA PENTRU FURT? EU VAD CE ASPECT A DAT EL PIETII SI DE MULTE ORI MA-NTREB UNDE ESTI SA VEZI SI DUMNEATA SI SA TE MINUNEZI ? TE-AI GANDIT CA OAMENII ASTEA,CARE COMENTEAZA DESPRE DRAGAN SI DESPRE CE FACE EL ACOLO,AU DREPTATE ? DUMNEATA ESTI PRIMAR PENTRU CEI CA EL SAU PENTRU COMUNITATE ? DE-ASTA VOR CU TOT DINADINSUL SA MAI STAI 4 ANI,SA N-AJUNGA EI PE LA PUSCARIE ! GANDESTE, IN SINEA DUMITALE,DE CATE ORI TE-AU INDEMNAT , DRAGAN ,SI CEI CA EL, SA MAI PARTICIPI INCA O DATA LA ALEGERI ?

    RăspundețiȘtergere
  36. BAI CARACALENI, E ORA 20:15 ,S-AU INCHIS SECTIILE DE VOTARE IN FRANTA,CRED CA SARKOZY A CAZUT, VOI SUNTETI BATUTI IN CAP,CE-AVETI DE GAND CU ANGHEL ? IESITI LA VOT SI TERMINATI CU HOTII ASTEA PENTRU TOTDEAUNA !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Anghele,cum ti-a zis Dan Diaconescu ? FURIA ROSIE ? Mai bine-ti spunea FURIA ROSIE-MONTANA, dupa gropile care sunt prin oras si lipsa locurilor de munca !

    RăspundețiȘtergere
  38. aveti dreptate,intrutotul,cu privire la facturile sau chitantele fiscale ce nu se elibereaza comerciantilor in schimbul taxei percepute zilnic pe mese ! de cate ori cereau chitante fiscale celor ce veneau sa taxeze,comerciantilor l-i se dubla suma ceruta,sub pretextul ca nu se poate elibera chitanta fiscala pentru numai 10 lei,taxatorii mergand la dragan sa ia chitantierul,pe care insa,nu-l aduceau,aduceau decat chitanta taiata,bineinteles pe 20 lei, ca altadata sa nu mai aiba comerciantul tupeul sa ceara chitanta fiscala taxatorului ! sunt toti comerciantii martori ,fiecaruia i s-a intamplat asta cel putin o data! sunt sigur ca dragan cunostea acest aspect,de-asta nu aveai cui te plange ! am vrut sa-i dau contabilei ,sa fiu scazut la cheltuieli,bonurile care m-i se elibereaza pe taxa zilnica ,si mi-a zis ca daca le inregistreaza in acte,ajungem amandoi la puscarie inaintea lui dragan ! sunt bani contabilizati decat cei ce se platesc pe cusetele de marfa,bani incasati lunar,de o doamna de la primarie, restul,taxa zilnica,sunt bani iliciti ! ILICITI, SA STIE TOATA LUMEA !

    RăspundețiȘtergere
  39. Un primar penibil.
    Si mai are tupeul sa mai candideze.

    A facut risipa de bani, in timp ce stari sunt neasfaltate, multe fara canalizare.

    Bugetul e gol ca nu a vrut sa dea facilitate pentru plata anticipata a impozitelor.

    Si lui ii arde de festivaluri pentru campanie electoala.

    S-a vazut ca lumea nu il mai vrea.Foarte multi s-au saturat de el, vor un primar tinar cu fosrta de munca.
    Nu unul care sa tna cu dintii de 4 consilieri locali care mai de care mai prosti si mai slugarnici.Pentru ei s-a ajuns la un scandal de durata.Anghel a preferat sa tina 4 consilieri jegosi in locul unui dialog normal cu consiliul local.

    RăspundețiȘtergere
  40. ANGHELE,IAR TE BALACARI TATULICI PE ,,REALITATEA TV'',CICA-TI BATI JOC DE MONUMENTELE ISTORICE DIN CARACAL... DAR DACA VEDEAU CLADIREA VECHIULUI TRIBUNAL,ACTUALA BIBLIOTECA MONUMENT ISTORIC, CUM ARATA,DE CAND AI BAGAT FAMILIILE DE TIGANI SA LOCUIASCA ACOLO ? SAU CASA RAPOSATULUI MIULESCU, IN FATA CAREIA IDIOTUL DE DRAGAN A PLANTAT TARABE CU TIGANI ,DE PE CARE SE SCURGE APA DE PLOAIE PE PERETII ACESTEIA ? SAU CASA MONUMENT,DINTRE MAGAZINUL LUI GRUIA SI SEMINTE, AJUNSA IN PARAGINA DATORITA FAMILIILOR DE TIGANI CARE TE VOTEAZA DE 25 DE ANI CA LE IEI O CHIRIE SIMBOLICA ? ORICUM , TE-A CIURUIT TATULICI !!! TOATE ASTEA,DUPA MINE , TOATE DE LA DRAGAN... VINEEE !!!

    RăspundețiȘtergere
  41. tatulici are dreptate : culoarea date exteriorului primariei este de prost-gust ! pana s-o vopseasca galben-pai, era portocalie, tot de prost-gust ! vedeti ca,prin piata vorbeste lumea ca si dragan vrea sa vopseasca ceolofanele, in culorile {ati ghicit } UNPR-ului, adica rosu-galben-verde-albastru, asta pana se muta anghel la alt partid ! sper sa nu-l copieze intrutotul pe primar, sa puna si el pe ceolofane jocuri de lumini, ca nu mai putem face pipi dupa tarabe,ne vedem unii pe altii, ca lui pamela nu-i platim 1 leu-pisu ,nici de-ai dracu' !!!dragane, idiotule, sa nu pui ba fire pe ceolofane ca ramanem agatati prin iarmaroc, electrocutati,ca tu n-ai trecut pe la noi de vreo 2-3 ani sa ne faci protectia muncii ! ai tras dungile alea prin iarmaroc,si-ai disparut ca magaru-n ceata... cat dracu' hibernezi in barlog, mai iesi dracu' afara,a venit primavara , AU VENIT ALEGERILE !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. CICA,DRAGAN,AR VREA SA MAI STEA ANGHEL INCA 4 ANI ,SA-SI TERMINE SI EL PROIECTELE IN IARMAROC,VREA SA MONTEZE CUCUMELE LA ACOPERISURILE IMPROVIZATE,FARA AUTORIZATIE, SA LE BATA POLATA SA NU-I MAI TRAGA CURENTUL PE CONTRIBUABILI, CA DACA RACESC,NU MAI VIN LA SERVICIU, NEVENIND LA TREABA,NU MAI PLATESC TAXA ZILNICA,NEPLATIND TAXA ZILNICA,IOC BANI IN BUZUNARELE LUI ! ACUM, TOTI CU CARE VORBESTI PRIN IARMAROC,VOR SA-I DEA LUI DRAGAN 4 ANI , LA POARTA-ALBA !!!

    RăspundețiȘtergere
  43. MARE SCARBA PRODUCE ANGHEL MULTORA DIN CARACAL,NUMAI PRIN SIMPLUL FAPT CA MAI VREA UN MANDAT ! ARE TUPEUL UNUI STALINIST, CARE-I DA PE TOTI LA O PARTE PENTRU GASCA LUI,INDIFERENT DE CONSECINTE ! SA-TI FIE RUSINE GHEORGHE ANGHEL,N-AI FACUT NIMIC IN TOTI ANII ASTEA,SI-AI VREA SA MAI FI PRIMAR ! AI CARAT AZI TOT BOLDUL CU AUTOCARELE LA POLIVALENTA SA TE VADA CUM TE LANSEZI IN CURSA PENTRU PRIMARIA CARACAL! AI ADUS OM CU MASINA DIN CORABIA SA IMPARTA PACHETE TIGANILOR,AI PROMIS CA LE ANULEZI DATORIILE CELOR NEVOIASI ! CAT AI DE GAND SA-TI BATI JOC DE ORASUL ASTA? CHIAR NU VEZI CA RADE TOATA TARA DE TINE? TE-A VAZUT LA ,,REALITATEA'' TOATA ROMANIA,AU VAZUT CU TOTII CATE PARALE FACI, TATULICI N-A STIUT SA SPUNA TARII CUM AI FOST ALERGAT DE OAMENI LA REVOLUTIE CA AI CONFECTIONAT BATE SI AI TRIMIS CARACALENI CU ELE LA TIMISOARA, HOO, OPRESTE-TE,TE BAGA LA-NAINTARE GASCA ASTA DE HOTI CARE AU INTERESE PE SPINAREA CETATENILOR ORASULUI ! PROVOCI SCARBA OAMENILOR CINSTITI DIN CARACAL, ESTI O FOSILA COMUNISTA,LEGAT CU SFORI DE MAINI SI DE PICIOARE DE HOTII CARE TE SUSTIN ! DACA NU VEI FURA ALEGERILE CA DATA TRECUTA,NU LE VEI CASTIGA, VEI RAMANE CEL CE-AI FOST IN 22 DECEMBRIE 1989, ADICA UN SIMPLU MACIUCAR CEAUSIST ,HULIT DE CETATENII CINSTITI AI ACESTUI ORAS ! ASTAZI, NU TU, ANGHELE,TE-AI LANSAT IN CURSA LOCALELOR, TI-AI LANSAT, LIBER DE VOINTA TA, CLICA DE HOTI CARE VOR SA NE MAI FURE 4 ANI ! INDIFERENT DE CINE VA CASTIGA LOCALELE ASTEA, SA STI CA TUTURORA NE PROVOCI SCARBA DUPA LUNGA TA SEDERE IN PRIMARIE ! IMI VINE SA VARS, DOMNULE PRIMAR !!!

    RăspundețiȘtergere
  44. nu este deloc adevarat ce se spune.se promoveaza si fara sa se dea bani,adika eu una am reusit fara sa dau nici un ban,asa k dupa parerea mea daka te duce capul promovezi ;) frustratii care nu au promovat scriu aceste comentarii urate cum k daka nu ai pile sau nu dai bani nu promovezi,se poate si fara credeti-ma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cunosc decat 2 persoane care au promovat fara spaga, adica pe cap si anume HAMMER si MIREL care sunt la calitate si credeti-ma ca am tot respectul pentru ei. Iar tu cea care ai scris comentariul asta de ce nu ti-ai lasat numele ca se putea afla daca ai promovat pe spaga sau pe ce ai sub fusta. Toti care am lucrat in firma asta stim ca nu poate fi adevarat. Si cuvintele jignitoare spuse de tine (frustratii)ne fac sa credem si mai mult ca nu esti decat una care minte si poate ai dat mai mult decat ceillalti sa promovezi. Asa ca lasa-ne cu bancurile tale. Canta la alta masa ca nu mai avem schimbat.

      Ștergere
    2. Pai tu nu stii, dar te-au promovat ca sa scape de tine, ca i-ai innebunit pe toti pe linie. Sau ai impresia ca esti singura din fabrica pe care o duce capul?

      Ștergere
  45. VAZUI AZI PRIN IARMAROCUL LU' DRAGAN 4 CIORANGLEZI OBOSITI, IMBRACATI IN TRICOURI ALBE , LIPEAU PE STALPI AFISE CU CHIPUL LUI ANGHEL CARE NE INDEAMNA SA CONTINUAM IMPREUNA ! CE SA CONTINUAM IMPREUNA ? SAU PE ALT AFIS NE INDEAMNA SA VOTAM MEMBRII UNPR ! CARE MEMBRII,CLICA LUI ?PE DRAGAN, SPAGARUL PIETII, SAU PE FATA NEVESTESII,SEFA LA ,,STAREA CIVILA'' ? HALAL CAMPANIE,ANGHELE, CA-NTOTDEAUNA, TOT CU CIORILE VREI SA-TI FACI TREABA ! APROPOS', IERI TE-AM VAZUT CUM ITI FACEAI CUMPARATURI DIN IARMAROC, CA NICIODATA, PROBABIL SA SIMTI PULSUL PIETII... TI-L SPUN EU, ESTI PE LOCUL PATRU !

    RăspundețiȘtergere
  46. DRAGANE, IA ZI-MI BAI SPAGARULE,CU CATE MILIOANE SE MAI VINDE O TARABA IN IARMAROC ? HABAR N-AI CE SE-NTAMPLA PRIN IARMAROCUL TAU,INCOMPETENTULE ! SA AI VALIZA FACUTA, CAM PE 11-12 IUNIE SE DA ALARMA,SA FI LA USA BARLOGULUI ,FREZAT-SPRAYAT, CU ACTELE PUSE LA PUNCT, VINE BAU-BAU SA TE IA !

    RăspundețiȘtergere
  47. DATORITA PROSTIEI SI INCOMPETENTEI LUI DRAGAN SI A CELOR CA EL PIERDE ANGHEL ALEGERILE ! AR TREBUI SA FIE BATUT CU O MACIUCA DIN '89,NUMAI LA PALME,LA PALMELE CARE LE-NTINDE DUPA SPAGI ! DE CE PARASTI MA, NENOROCITULE,LA PRIMAR ? IL MINTI DE ANI DE ZILE,II SPUI CE-TI CONVINE TIE SI FAMILIEI TALE, DIN CAUZA CELOR CA VOI SI-A PIERDUT CREDIBILITATEA... P.S. CAT ZICEAI C-AI DAT PE VILA LUI COTET???

    RăspundețiȘtergere
  48. TRIMITETI-L BA PE ANGHEL, LA CULCARE, E PRIMAR DE PE VREMEA LU' HERODOT , DECAT CA ASTA {ANGHEL}, MINTE MAI MULT ! PARINTELE ISTORIEI, HERODOT, A ZMANGALIT CATEVA HIEROGLIFE PE PAPIRUS,MINTANDU-NE CUM CA NOI, DACII,AM FI FOST CEI MAI VITEJI SI MAI DREPTI DINTRE TRACI ! ANGHEL INSA, MINTE PRIN VIU GRAI, SI,DE DEPARTE,ESTE CEL MAI MINCINOS DINTRE CANDIDATII LA PRIMARIE ! VREMURILE NU MAI SUNT ACELEASI, ANGHEL SI-A ANGAJAT IN PRIMARIE CONDICE, SEFA LA ,,STAREA CIVILA'', MULT MAI PRICEPUTA LA HIEROGLIFE DECAT HERODOT, SOTUL EI ESTE PARCALAB IN TARGUL DE CAI, IAR TATAL EI , DUMITRU ,ADMINISTREAZA VISTIERIA IARMAROCULUI ! FAMILIE DE BOIERI ADEVARATI IN SECOLUL XXI D.H., INTR-UN ORAS EUROPEAN... TRIMITETI-I BA, LA CULCARE !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. ...SI TU, DRAGANE, CITESTE SI INGROZESTE-TE,ASA CUM S-A INGROZIT SI FAMILIA COTET CAND LE-ATI LUAT VILA,NENOROCITILOR,SI I-ATI LASAT CU DURERE LA INIMA! CHIAR CREDETI CA O SA VA FIE BINE , TIE SI COPIILOR TAI ? VOR FI INFORMATE TOATE ORGANELE DE ANCHETA COMPETENTE, VA AFLA TOATA TARA,ITI PROMIT SOLEMN, DE JAFUL PE CARE L-AI FACUT IN PIATA SUB OCHII TUTUROR,IN 10 ANI DE CAND V-A PUS ANGHEL MARI SEFI , PE TINE SI COPIII TAI ! PE MASINA PLINA CU AFISELE CU ANGHEL CARE STATIONEAZA-N PIATA, TREBUIA SA PUNETI AFISE CU CHIPUL TAU,ALE COPIILOR TAI,VOI SUNTETI CLICA,VOI CONDUCETI ORASUL, ASA CREDETI VOI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AFISE TREBUIE PUSE CU TOTI RESPONSABILII DIN PRIMARIE, INCEPAND CU ANGHEL - SEF DE TRIB SI PRIMUL PUSCARIABIL AL ORASULUI, SI CONTINUIND CU CEILALTI PUSCARIABILI, RESPECTIV DRAGAN, TUDOR, DUMITRESCU, ILIE, CA SA-I NOMINALIZAM, SA NU SE SIMTA NEGLIJATI. SI, PE UNDEVA PRINTRE EI, TREBUIE INSERAT SI NUMELE LUI VESELIN, FALNICUL DIRECTOR DE IGO CARACAL.
      PE CEI PE CARE I-AM OMIS II ROG SA MA SCUZE, DAR SA NU TRAIASCA CU IMPRESIA CA AU SCAPAT.

      Ștergere
    2. Prodlema cea mai gravă este sclavia din fabrică și pe lângă asta Bărbați cu funcți mai mari sau mai mici șantajează femeile ca osa le mute unde este cel mai greu tot odată facundule avansuri și punând mana pe acestea în zonele intime foarte spundule ca ca vrea sa facă sex cu ele și le lasă pe același post. Multe dintre ele au reclamat la biroul fabrici ce ia propus șeful ei.ca sunt căsătorite și ele nu vor sa facă așa ceva. Au primit răspuns că sunt și ei tineri și nu știut că sunteti măritate dar dacă vrei să stai pe post sa faci cum spu el. Aș ca nu este doar sclavie și un centru al plăcerilor carnale care sunt femeile constrnse de către șefi lor.

      Ștergere
  50. salam cu paine la yazaki din gingii si unghii!!!Numai handicapati incepand cu liderii, supervisorii si terminanduse cu soferii!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. ANGHELE,CINE-A AVUT PROASTA IDEE SA PUI PE MASINA CARE-TI FACE CAMPANIA PENTRU LOCALE VERSURILE, ,,NOI SUNTEM ROMANI, SI SUNTEM AICI PE VECI, STAPANI ''? PAI, TOCMAI D'ASTA NU TE MAI VOTEAZA LUMEA, ESTI PRIMAR DE PE VREMEA LUI GHEORGHIU-DEJ SI N-AI FACUT NIMIC,AI SCRIS PE AFISE ,,SA CONTINUAM IMPREUNA'', CE DRACU' SA CONTINUAM ? CONTINUAM SA NE LASAM FURATI DE CEI DIN SLEAHTA CARE TE SUSTINE PENTRU INTERESELE LOR ? CONTINUAM IMPREUNA, VOI LA CALDURA-N PRIMARIE ,NOI IN FRIG,IN CASELE NOASTRE ? NORMAL, VOUA VA CONVINE SA FITI ,,AICI PE VECI, STAPANI'' !!! ARE PERFECTA DREPTATE CEL CARE SCRIE MAI SUS CA PE AFISUL TAU ELECTORAL TREBUIA SCRIS NUMELE GHEORGHE ANGHEL, DAR CU CHIPUL LUI DRAGAN,INCONJURAT DE BRAVII LUI COPII,NUMAI UNU' SI-UNU' ! EI CONDUC ORASUL ASTA, INCA DE PE VREMEA CAND TRAIA CEA CARE TI-A FOST SECRETARA...

    RăspundețiȘtergere
  52. DRAGANE,DE CE NU DAI FACTURI PE TAXA ZILNICA CELOR CARE-TI CER,HOTULE,II FURI DE ZECE ANI PE PIETARI,LOCUL TAU ESTE LA PUSCARIE NU PRINTRE OAMENII CINSTITI ,AI FURAT DIN BANII PUBLICI 10 ANI, DA-LE FACTURI,HOTULE,OAMENII VOR SA SE SCADA IN CONTABILITATE ,TE-A VERIFICAT CINEVA CATI BANI LUATI ZILNIC IN PIATA SAU IN TARGUL DE SAPTAMANA ? VA FACETI EVIDENTA CUM VRETI VOI,FAMILIA TA E STAPANA PE BANUL PUBLIC ! FEREASCA-VA DUMNEZEU SA PIARDA ANGHEL ALEGERILE !

    RăspundețiȘtergere
  53. anghele,iti vazui clica,coborau pe la sipot pe melodia ,,noi suntem romani'' ! BA,SUNTETI RIDICOLI RAU, TE-NJURA LUMEA DIN PARCULET, SUNTETI DEMNI DE MILA... PLEACA DOMNE LA COPII,LASA-NE-N PACE, LASA-TI CLICA-N VOIA DNA-ului,SI DU-TE, ZAU, ESTI CHIAR RIDICOL !!! DIN TOATA PRIMARIA CHIAR NU S-A GASIT NIMENI SA-TI SPUNA CA ESTI DEPASIT DE EVENIMENTE ? STANCIULE, SPUNE-I BA TU, BEA CEVA INAINTE SA AI TUPEU, PE LA SIPOT ERAI PRIMUL DIN GRUP, ASA VEI FI SI LA RESTRUCTURARILE DE DUPA ALEGERI, PRIMUL , SAU SPUNE-I TU, DRAGANE, DOAR ATI FOST COLEGI LA PROFESIONALA !!!

    RăspundețiȘtergere
  54. La ce referi draga k i'am innebunit pe linie?ti sa parut cumva k damasceno mehmet patrascu si ionita stau pe linie?:)))) ce treaba are una cu alta?oricum voi credeti k numai pe bani sau relatii sau daka te culci cu cineva se promoveaza,treziti'va la realitate k nu suntem in jungla

    RăspundețiȘtergere
  55. Spuneti fiecare cate o duda si va dati rotunzi dar toti va ascundeti sub anonimat. Ironic, si cu o urma de ipocrizie, mai marii din stafful yazaki fac acelasi lucru, de ce? pai macar pulimea are o scuza, si sa nu credeti ca ea e alta decat abuzurile pe care le faceti tot voi, oricum conceptul de democratie si libera exprimare e doar o gluma proasta la yazaki, nici chiar damasceno nu-si permite sa o spuna, dar voi. Deci, pe voi ce va impiedica ma parveniti redusi sa va dezvaluiti identitatea? De ce nu recunoasteti ca jucati toti hora prostiei la putere, jepcariei, spagii si prostitutiei profesionale. Cineva spunea ca tot ce se spune era deja prezent in caracal, pai asta e si motivul pentru care ati venit aici, ceva bun nu a adus cacatu' asta de anghel in caracal...yazaki ne trebuia noua, va mancati din cur intre voi ca niste canibali pe un rest de pula! mars in plm ca sunt satul de voi, v-as ciurui pe toti!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. de ce nu publicati reply-urile, sunt oameni care vor sa stie ce se intampla, lasati dreptul la libera exprimare - macar aici atat cat se mai poate sa existe...

    RăspundețiȘtergere
  57. Alexandra Paraschiv ESTE O CURVA o fute Ovidiu Patrascu SI SE DA DITAMAI SEFA .da dumnezeu o s le dea dupa sufet ,isi mananca cacatul de la cur,poate k my sunt oameni care au nevoie d bani.poate aia de my sus da si ea cu curu daia face asa le tine partea

    RăspundețiȘtergere
  58. Domnu, Ionut Vargalui este un milog .Iar domnu Doru de la mentenata MAE vine beat la munca si nimeni nu vede.Mihaela de la calitate da pasarica la TESA sa ajunga si ea in tricou verde deja e la ploiesti....Claudia a facut oralu pe sub masa in 21 cu geaca in cap sa ajunga lider..lori de pe 232 si-o trage cu claudiu ingineru de la mentenata ATO sa o promoveze si pe ea..BOGDAN V si-o trage cu bruneta de pe ip4 asezare si o mai imparte din cand in cand cu lideri din ploiesti...emilia c...este mai nou numita lady gaga k are un glas pitigaiat si toata ziua plange la job k nu isi vinde produsele de la avon..Mai nou firma de recrutare Adecco face contracte de munca pe 30 de zile unde esti prostit cu contractele cu transportatori ti se opresc bani mai mult de cat trebuie unde esti exploatat la maxim pt 4 mil p luna ...De catre conducerea yazaky si Valentina si Tiugan Adecco

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai domnu Doru a plecat ailalti au ramas frate...

      Ștergere
  59. OAMENI BUNI FACETI-VA UN SINDICAT LA CARACAL SUNTETI PESTE O MIE DE OAMENI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Domnu, Ionut Vargalui este un milog .Iar domnu Doru de la mentenata MAE vine beat la munca si nimeni nu vede.Mihaela de la calitate da pasarica la TESA sa ajunga si ea in tricou verde deja e la ploiesti....Claudia a facut oralu pe sub masa in 21 cu geaca in cap sa ajunga lider..lori de pe 232 si-o trage cu claudiu ingineru de la mentenata ATO sa o promoveze si pe ea..BOGDAN V si-o trage cu bruneta de pe ip4 asezare si o mai imparte din cand in cand cu lideri din ploiesti...emilia c...este mai nou numita lady gaga k are un glas pitigaiat si toata ziua plange la job k nu isi vinde produsele de la avon..Mai nou firma de recrutare Adecco face contracte de munca pe 30 de zile unde esti prostit cu contractele cu transportatori ti se opresc bani mai mult de cat trebuie unde esti exploatat la maxim pt 4 mil p luna ...De catre conducerea yazaky si Valentina si Tiugan Adecco

    RăspundețiȘtergere
  61. Yazaky e de cacat tot ce spune omu` in scrisoare ,mare dreptate are !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. viata este frumoasa la yazaki .... avem prea multe gloabe printre noi care merg pe zicala ..PUPATI SEFU IN CUR CA SA AJUNGI UN SEF MAI MIC ....

      Ștergere
  62. INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA OLT
    Nr.__________DATA__________________



    Domnule Inspector sef,

    Subsemnatul …I…………………………………………….domiciliat in orasul…………..……, str……………………...…………., nr….., bl……, sc….., ap….., posesor al B.I. seria…..., nr….….…, CNP ……………………………..., tel……..…………., angajat sau fost angajat cu contract individual de munca la SC……………………..……………………………….. cu sediul in str….…………………………, orasul ……………….., adresez o petitie prin care reclam SC ……………………….………… al carui patron este Dl. ………………………….cu adresa societatii declarate in localitatea …………….. str…………………………………., nr. ……, bl….., sc........, ap….., tel……………………….., cu punct de lucru in str..………………………domeniu de activitate………...............……., pentru urmatoarele motive :
    1.

    ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    _2.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________3._______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
    ______________________________________________________________________

    DATA ………………… Semnatura

    RăspundețiȘtergere
  63. Stimate Domn,

    Potrivit prevederilor art. 7 din Ordonanta Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute d
    atele de identificare ale petitionarului se clasează.

    De asemenea conform art 1 alin (1) din Ordonanta Guvernului nr. 27/2002 “ Prezenta ordonanta are ca obiect reglementarea modului de exercitare de catre cetateni a dreptului de a adresa autoritatilor si institutiilor publice petitii formulate in scris si in nume propriu, precum si modul de solutionare a acestora”

    Va informam ca inspectoratele teritoriale de munca din fiecare judet sunt competente sa solutioneze toate sesizarile care fac referire la incalcarea normelor legale privind relatiile de munca, contractul individual de munca, sanatatea si securitatea la locul de munca. De aceea va rugam sa va adresati cu sesizari direct inspectoratelor teritoriale de munca in raza carora angajatorii au sediul.

    Pentru a beneficia de un raspuns din partea acestora, va rugam sa le retransmiteti cererea/întrebarea/reclamaţia/sesizarea/propunerea precizand datele de identificare ale reclamantului (nume, prenume si adresa de domiciliu) precum si datele de identificare ale angajatorului (denumire si adresa sediului).

    In situatia in care considetari ca raspunsul inspectoratului teritorial de munca nu este satisfacator sau considerati ca inspectoratul teritorial de munca nu si-a exercitat atributiile in conformitate cu legea va rugam sa va adresati Inspectiei Muncii. Inspectia Muncii fiind institutia competenta sa verifice modul in care inspectoratele teritoriale de munca isi desfasoara activitatea.

    Conform art. 18 al Legii nr. 108/1999 pentru infiintarea şi organizarea Inspecţiei Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, inspectorii de munca sunt obligaţi

    “sa pastreze confidentialitatea oricărei reclamaţii care semnaleaza

    nerespectarea prevederilor legale in domeniul reglementat de prezenta lege

    si sa nu dezvaluie conducatorului persoanei juridice si persoanei fizice

    sau reprezentantului acestora faptul ca inspectia a fost efectuată ca

    urmare a unei reclamatii.”

    Mentionam ca la urmatoarea adresa web, http://www.inspectmun.ro/Inspectorate/inspectorate.html, puteti gasi adresele de e-mail ale tuturor inspectoratelor teritoriale de munca.

    Cu stima,





    INSPECTIA MUNCII

    SERVICIUL COMUNICARE RELATII CU PUBLICUL SI PRELUARE APELURI DE URGENTA

    Tel.: (021) 302 70 86

    Fax: (021) 302 70 64

    petitii@inspectiamuncii.ro

    www.inspectmun.ro
    INSPECTIA MUNCII
    www.inspectmun.ro
    ORDONANTA DE URGENTA NR. 99/29.06.2000

    RăspundețiȘtergere
  64. http://ec.europa.eu/romania/eu_you/solvit/index_ro.htm

    RăspundețiȘtergere
  65. sunt niste javre in yazaki care trebuiesc date afar precum 'stefania,vera,vali

    RăspundețiȘtergere
  66. FRATILOR SUNTE-TI MICI COPII DE TRUPA INTERESATI-VA SA VEDETI CE ESTE LA CAMPULUNG, CARE LUCREAZA PT YAZAKY. ACOLO SCALAVIE PE FATA.

    RăspundețiȘtergere
  67. Aveti mare dreptate in ce spuneti! In firma asta nu se poate avansa decat pe pile sau pe dat din fund!! Este o experienta trista pe care am trait-o, cum pile nu am...am fost supusa unui adevarat atac sexual din partea unui "sefulet" de la Ploiesti. Tragic este ca majoritatea inginerasilor trimisi ca "suport" de la Ploiesti sunt casatoriti si au copii, dar cu toate astea nu se dau in laturi sa foseasca plcarile la Caracal pt relatii extraconjugale! Exemple sunt multe si rusinoase, incepand cu seful de fabrica si terminand cu sefii de linie...Asta este valoarea pe care o promoveaza Yazaki: prostitutie si expluatare. Nu vreti sa stiti ce se intampla in hotelul (bordelul) unde sunt cazati; adevarate orgii si asta o stiu de la unul din angajatii fabricii care sta acolo! Usile inginerasilor se deschid si inchid de mai multe ori pe noapte, fiind vizitati de subalterne...Tragic pt cei ce cred ca ar putea avansa prin munca. Nu! In aceasta firma nu se poate! Esti bun doar daca muncesti pana la epuizare sau daca te bagi in patul cui trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu ce cautai la acest "sefulet" de la Ploiesti in camera ?? Vroiai neaparat sa avansezi si cum pile nu ai, ai zis sa-ti incerci si tu norocul ??

      Ștergere
  68. Fratilor,cum puteti munci in acest (penitenciar)al sclavagismului,am inteles ca sefii de linie sunt analfabeti cu acte niste scursuri fara scrupule,este un fel de auschwitz acolo,am inteles ca o persoana a murit recent din cauza acestor calai,in locul acelei familii indurerate asi da in judecata aceasta firma cu caracter de Lagar nazist,rusine acelor sefi a caror existenta si-o castiga prin munca silnica a oamenilor,din cate am inteles nici apa nu poti bea nici de imbolnavit nu te poti imbolnavi acolo,rusine acestor mizerii, acestor incapabili fara suflet.

    RăspundețiȘtergere
  69. Fratilor nu am nici cea mai mica legatura cu acest lagar numit (auschwitz) Yazaky am inteles ca aici sclavia e la ea acasa,si asta din cauza mizerilor de sefi,de aceste scursuri fara caracter si bun simt mi-as dori sa citeasca acest comentariu toti sefii de acolo,am rude care lucreaza acolo le este frica sa se mai duca la servici sunt pur si simplu traumatizati de acesti lideri cu 6 clase,de curand am inteles ca o persoana a murit din cauza stresului dobandit aici,ar trebui ca acea familie sa dea in judecata aceasta firma de rahat in care oamenii sunt tratatii ca sclavii,aici ca sa obtii un medical de boala trebuie sa anunti dinnainte ca te imbolnavesti,unde traim fratilor?suntem totusi tata Europeana cu drepturi europene am citit toate comentariile d-va si am inteles in ce jungla lucrati acolo.Rusine sefilor sunt niste incompetenti in domeniu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti o adunatura de prosti care spun numai prostii. In loc sa spuneti povesti de adormit copiii mai bine a-ti trece la fapte. Hainuinimic. BAFTA

      Ștergere
    2. asa este si la ford.

      Ștergere
  70. cea mai frumoasa orostie pentru pzi nemotivata iti ia toate bonurile si mie mi leau luat nu am mai venit de loc

    RăspundețiȘtergere
  71. bine mai acum trebuie sa mai intre si de-ai lor sa mai dea si cate un msg favorabil numai ca daca sar face un sondaj chiar si in interiorul fabrici tot ar iesi in dezavantaj
    hai sa fim seriosi sa promovezi oameni cu 8,10 clase mi se pare strigator la cer
    dar asta e politica fabrici arati bine esti singura atunci ai venit la locul potrivid
    niciodata nu se va face ceva bun in fabrica asta atat timp cat oamenii de calitate ii dai afara sau pleaca satui de mizeria de supervizori si lideri care tipa de parca ar fi pe tarla ca doar asa se promoveaza liderii daca esti prost de gura te iei cu oameni in gura si tipi esti bun de lider nu conteaza ca tu nu esti capabil sa tii un ''pas''
    hai sa fim seriosi cine nu stie ca unii multischili cum li se spune dau atentii la sefi ca sa frece menta pe linie sau sa fie pontati atunci cand nu vin la munca iar un operator obisnuit daca are nevoie de un liber nu se poate chiar si daca anunti cum spun iei mai inainte.
    sa nu n mai vb sindicat care e o mare mizerie au venit in octombrie 2012 ombla un oltean cum spunea el ca e si ca nu stiu ce rude si studii are ca a saturat lumea cu povesti si laude despre sine toata ziua a umblat cu o goarna in mana sa convinga lumea sa se inscrie la sindicat pentru doar 7 lei o suma f mica dar nu si in realitate de ce nu vin e si azi nu la mai vazut nimeni de ce ii este frica de huiduieli au venit cu promisiuni si ce au facut aaa da au spus ca baga transportul garatuit din martie dar nu spun ca si programul de lucru a crescut la 12 ore chipurile lucram pt recuperare din luna iulie ca zic iei fordu nu are vacanta si treb sa facem stocuri dar binenteles se lucreaza moca nu spun ca au facut iei niste stocuri aiurea care nu mai sunt necesare si se modifica cablaje ileegal practic ca nu se fac in fabrica se desfac pe mese in magazie la romanita de aia ne si trimet aia o gramada de cablaje inapoi daca le facem dupa ochi si la norma dar asta e sloganu ''calitate nu cantitate'' cica
    parerea mea ca pana nu ii ia pe supervizorii atia la ploiesti si sa aduca altii atunci ar cadea multi cu siguranta dar de ce sa plece citez unu din iei:am ce femeie vreau din fabriaca
    si in plus la caracal e fain chiar daca sunt iei olteni,mai ales sambetele la lautari sau petrecerile de la romanita pai nu? prost sa fi sa pleci la ploiesti unde nu mai esti chiar asa de bagat in seama si nici libertatea de aici nu o ai
    ar fi bine sa se mai faca si controale neanuntate si sa vezi atunci ce iese
    ce sa va mai spun o firma in care cativa oameni fac ce vor cum vor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUIE YAZAKI sa il fut in cur pe BOGDAN VRANCEANU si ALEX NEAGU sa le dau MUIE dar D-Zeu sa le moara familia copii ce au mai scump pe lumea asta sa moara

      Ștergere
  72. Mare dezmat in firma asta! Va intrebati daca sefii cei mari stiu? DA!!! Stiu...doar ca si ei fac acelasi lucru, sub paravanul unei deplasari la Caracal se ascunde de fapt un nou adulter. Nu mai tarziu de asta toamna toata fabrica a ras in hohote, cand un verzisor din Ploiesti a fost prins de nevasta cu o verzisoara aspiranta in pat!!! Subalterna lui care-si dorea probabil o avansare rapida si sigura! El "baiat bun" ce lasa impresia unui familist convins, ea o curva despre care se stie ca s-a culcat si cu altii din fabrica si care culmea e maritata cu un baiat care lucreaza tot la noi (saracul om, ce rusine o fi patimit!)...El a plecat din Yazaki, desi era un bun inginer, ea a ramas in firma probabil in cautarea urmatorului pe care sa-l bage in patul ei, de data asta nu se va culca cu manager va dori mai mult? Dar asa se avanseaza aici, cu dat din fund! Sau cu pile!
    Prea mult dezmat in firma asta, dar asa se promoveaza de sus in jos, ierarhic! Seful face, facem si noi!
    Nici la Ploiesti lucrurile nu stau mai bine, sex cu orcine si fara jena! Cate casnicii si vieti a distrus Yazaki...si totul pt sloganul afisat la poarta fabricii noastre iubite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUNT IN SAT OLTISORU COM. GANEASA TREI TIPE MAMA SI 2 FIICE PE NUME STOICA CARE FAC BLAT ORICE TIP. FERITI-VA CA AU BOLI.

      Ștergere
  73. Dale in pula mea de curve ordinare.
    Sug pula si ajung nu stiu ce prin fabrica aia.

    RăspundețiȘtergere
  74. norma de lucru e foarte mare .de exemplu avem 2 minute pentru realizarea unui cablaj -asa scrie in standardul de lucru .ni se spune sa respectam standardul de munca dar ei de ce nu il respecta?daca vine reclamatie de la client pe noi ne scoate vinovati dar ei nu se gandesc ca din cauza ritmului in care ni se impune sa lucram se fac aceste greseli?tot timpul la spatele nostru "HAI DE CE STA LINIA" numai asta stiu sa zica.Numai mincinosi la yazaki toti cei in verde care nu fac nimic toata ziua stau pe scaun si stiu decat sa vina in inspectie pe linie si sa intrebe dc sta linia....Apar aia in verde ca ciupercile dupa ploaie.Ii vezi ca dispar o saptamana doua dupaia cand apar sunt in verde.Cum?Vin in training si dupaia imediat in verde.Toate sunt niste fitoase si cu nasul pe sus,mai ales alea de fac standardele de lucru care dumnezeu stie cum or fi promovat.Vin sa ne cronometreze numai cand au ele chef sau cand stiu ca avem sufixe usoare.Daca le vezi ce frumos iti zambesc cand le spui cate ceva dar in gand injura de mama mama.Cu doua dintre ele se mai poate vorbii,brunetele alea dar ffac niste fete e ailalta care daca ii zici ceva se de cur in sus,nu stiu ce o cauta acolo ca nu stie nimi.Alea de la calitate la fel isi fataie curu pe acolo create aia.Acum a aparut alta in verde peste noapte..va dati seama cum.Alea de la Ploiesti niste curve.Toate sunt asa.NU VA ANGAJATI FRATILOR ACOLO,VA DISTRUGETI MAI BINE LA PUSCARIE DECAT ACOLO ASCULTATIMA PE MINE

    RăspundețiȘtergere
  75. Dc nu va aratati identitatea daca sustineti acestelucruri??nu este nimic adevarat ..discutati asa ca nu aveti c face...incetati discursurile prostesti.dar c sa faceti si voi!!!???! Asa se intampla cand nu ai capacitate de a iesi in fata...nu mai scriety comentarii prostesti ca cine ke vede ,crede ca asa e...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai din partea mea asa ar trebui,oricine a citit....sa creada!
      Oricat de pregatit ai fi,sau experienta pe care o ai,totusi daca nu dai bani,sau nu faci 'mese' catre sefi din fruntea firmei nu vei putea vreodata sa fi promovat.
      Pentru 'persoanele imbracate in verde' una din competentele pe care ar trebui sa aiba,ar fi sa vorbeasca limba Engleza,insa multi dintre ei nici macar nu stiu sa lege doua cuvinte,sau sa formule o propozitie fara sa fie incluse cuvinte :'ma','ba','fa'
      ....si totusi eu au fost alesi sa conduca 500-600 de oameni. CUM?...o sa va las pe voi sa raspundeti la aceasta intrebare.
      Apropo zici ca noi scriem din plictiseala?
      Facem din cate stiu eu parte dintr-o tara europeana,suntem chiar cetateni europeni,deci rezulta (ca sa sti si tu) avem dreptu la libera exprimare,indiferent de faptul daca dorim sa ne afisam identitate....pot spune ca ma numesc Gheorghe Marin,ma crezi?sau poate ma numesc Ion,nu conteaza numele...conteaza ce am de spus!
      Mare noroc are Yazaki,chiar daca da un salariu de tot ca__tul,uni oameni totusi au mare nevoie si de acei bani,eu cred ca daca erau in Ploiesti salariile astea mizere,firma nu m-ai exista acolo de acum 7-8ani,nu puteti sa veniti sa spuneti:In Ploiesti cum se poate,iar voi OLTENILOR nu sunteti in stare! Pai prietene mareste salariul de la 850 impozabil -> 1250 impozabil(cum este cel de la Ploiesti)si apoi m-ai stam de vorba,v-ei vedea atunci ca si OLTENIIIII POT!!!!!!

      Ștergere
  76. pai asa este ma ce plm tu dc nu iti pui numele ma pula verde ? vreti un miel acum de paste va dau la muie ma nici pielea de pe pula nu meritati ma.ati belit pula a venit bejan va fute asta cu pula indoita sa de a dumnezeu sa faca dreptate futuvan gura de prosti de la ploiesti ce sunteti aveti mare noroc ca stati numai in camera dar iesiti voi afara javrelori AVETI MARE GRIJA PE UNDE PASITI

    RăspundețiȘtergere
  77. aveti mare grija pe unde iesiti sefii de ploiesti mare grija .ca sa va dau liber nu imi faci si mie rost de un miel mai ieftin asa fututi morti mati asa zici la operatori ca sa le dai libere bagamias pl in capu ala al tau mare si chelios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asa este...cheliosul cere curcani si sa te promoveze in caz ca esti femeie trb sa treci prin patul lui

      Ștergere
  78. Suge Valentina pula cui poate si o las. cai place muia de meneger. E o curva petarda draku! E sefa pe futut muista Nu la prostit doar pa pula bleaga asta, sa culcat si cu Coada si Bejan si doi made in Japan. Da e jmechera rapandula o face de mana cu barbacsu Io cred ca ala stie ca parasuta se culca cu astia dai convine ca mai primeste si ia cate un banutz la salar si e pt casa. Curvoooooo ai uita fa cand te ingesuiai cu ala inainte de nunta ta??

    RăspundețiȘtergere
  79. Ce faceti voi, cei de la ITM, sau nu v-ati trezit inca,nu uitati ca sunteti platiti din banii nostrii sau cei de la yazaky va dau mai mult ca sa treceti cu vederea toate aceste nereguli ?

    RăspundețiȘtergere
  80. Salut Si eu am lucrat in yazaki, frate marea majoritate a angajatilor sunt retardati.

    RăspundețiȘtergere
  81. RETARDATILOR CUM PUTETI SCRIE ATATEA PROSTII!PAREREA MEA E CA DACA NU TE DUCE CAPUL U AVANSEZI..................VA ROADE INVIDIA............

    RăspundețiȘtergere
  82. Grea limba română pentru câțiva .....
    Unele dintre postări aproape mi-au provocat cancer..

    RăspundețiȘtergere
  83. PATRASCU PE UNDE MAI ESTE ?

    RăspundețiȘtergere
  84. Am intrat intamplator pe acest blog...Se deschide o noua fabrica Yazaki si in Braila si am vrut sa vad despre ce e vorba . din cate am citit aici mai bine iti bagi un bat in orificiul popo-dosnic decat sa te bagi in asa ceva =)) !.. in fine , nu ar trebuie sa ma sperie ceea ce citesc aici ...e o mentalitate pur romaneasca ...Beah !

    RăspundețiȘtergere
  85. Am auzit si eu ca la Braila se va deschide o noua fabrica Yazaky. Deja ma incanta ideea ca japonezii - din auzite - ar fi oameni mai seriosi, ca poate voi gasi si eu un loc de munca unde sa nu conteze pilele ci cat de bine muncesti. Dar din comentariile dvs.imi dau seama ca nu va fi deloc asa si ca n-ar avea rost sa ma angajez intr-un loc unde isi bat joc de oameni si inca in moduri josnice. Pacat! Lumea isi face sperante si crede in ceva mai bun, in mai bine, iar patroni care habar n-au sa se comporte cu angajatii ajung sa se creada stapani pe plantatie... In realitatea locurilor de munca (si nu numai din Braila) se pare ca exista nesfarsite dezamagiri peste dezamagiri, din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  86. am fost la interviu la braila , mi s-a propus un post de sef de linie ceva de genu , si un salariu de tot cacatul de 9 mil :)))) .hai sictir yazaki nu veti avea niciodata in braila 3000 de angajati pe banii astia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna , colegii din Caracal , cu adevarat de suferinta,eu am fost acolo trimisa de la Ploiesti ,pot sa zic ca nu stiti multe,eu am fost un pic mai tupeista si m-am ,luat in gura cu ei de la inceput,fac parte dintr-un colectiv mic,lucrez de 11 ani,si nu suport minciuna,nu suport sa am sef sa-mi sufle in ceafa,sau luat de mine, ca am sarit sa apar o copila fara puterea de a tine piept cu haita care nu ar face fata singuri,ce credeti ca mi-au facut ,mi-au adus o convocare sa semnez,binenteles ca nu am semnat nimic dar de abia asteptam sa ma duc la aceea convocare,aveam probe,poze,eram ff dotata,am apucat sa zic la cateva persoane ca ma bucur si ca o sa fac singura fata ,ce credeti nu s-a mai tinut,in 11 ani am primit 4 convocari si nici una nu a avut loc, AS PUTEA SA SCRIU o carte despre yazaki,dar m-am razgandit,mi-am dat seama ca nu o va citi nimeni de scarba.
      Acum cu Greva am fost cu dusmanu, sa pot asculta parerile lor pe care oricum le stiam diinainte,am strans destule probe ca sa pot face fata sa ma desfasor cu oamenii simpli ca mine,chit ca trebuie sa dau si nume .

      Ștergere
    2. Acum dau oamenii buni afară și opresc numai lepre care nu sunt în stare de nimic, eu acum 2 zile mi-am dat demisia, deșii am fost forțat de super-vizor-ul Ionuț Ciobanu, deoarece m-au pus să stau pe 3 electrice, și pe sps și matisare , recent au dat operatorii buni afară, și au băgat multiskilii pe pas care habar nu au ce să facă acolo, mai și zic că nu are cine să le scoată stocurile , rușine să le fie scârbe împuțite, au uitat când nu aveau după ce bea apă, și acum se văd mari șefi la Yazaki, până la urmă o să se închidă și fabrica de la Caracal precum cea de la Urlați să le fie rușine de scârbe împuțite și nespălate

      Ștergere
  87. asi vrea si eu daca se poate testul de se da la primilul interviu multumesc

    RăspundețiȘtergere
  88. Am lucrat 2 ani in aceea firma si nu am avut nici o convocare cu toate ca nu era saptaman sa nu treaca o zi sa ma cert cu ei si eram pe MAE exact si nu e chiar asa cum spui tu,tu esti genu ala exact cum erau mai toti “hai sa le zicem sa facem sa dregem da zi tu ca ai tupeu” daca e chiar cum te plangi si aveai curaj si sange in tine te luai cu ei”

    RăspundețiȘtergere
  89. Sa nu vă duceți ,eu acum 2 zile mi-am dat demisia de la Yazaky pentru ca ma frecau prea rău, mă puneau să stau pe 3 electrice și pe sps și pe matisare, și aveau pretenția să scot stocurile, și am fost forțat de super-vizor-ul Ionuț Ciobanu să îmi dau demisia, că i-am zis că nu pot sta pe 6 pasuri deodată, FRAȚILOR, NU VĂ DUCEȚI LA YAZAKY DACĂ ȚINEȚI LA BINELE VOSTRU, E MAI RĂU CĂ LA PUȘCĂRIE

    RăspundețiȘtergere
  90. Am 7 ani lucrati la yazaki, nu am avut medicale sau nemotivate, mi-am vazut de treaba mea, ca drept rasplata nu mi s-a prelungit contractul, am primit cadou de sarbatori. Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  91. Asa este au dat oameni buni afara si au ramas numai leprele, au bagat multiskili pe pasi care sunt praf, sunt mai bine zis VARZA. Au ramas numai ai lor, care sunt rude intre ei, toti niste analfabeti. In fiecare an de sarbatori ofera cadouri de neuitat, te dau afara cu motivul ca nu mai au nevoie de tine. Sper ca PE viitor sa se vada sclavusmul care este la YAZAKI CARACAL si sa ia cineva cu cap atitudine, sa dea afara pe cine trebuie incepand de la sefime pt. ca acolo se afla tot rahatul.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină