marți, 17 mai 2011

TOVARĂŞUL GH. ANGHEL MINTE CU NERUŞINARE PRESA ...


Aşa cum ne-am obişnuit de foarte mulţi ani să fim minţiţi cu neruşinare de către primarul Gh. Anghel, zilele astea tovarăşul a devenit cu acte în regulă "Pinochio" - şef al caracalenilor, el minţind până şi presa judeţeană. Sunat să ofere un interviu celor de la Agerpres, acesta s-a apucat de înşirat gogonele reporterului care se interesa de proiectul ce are legătura cu construirea liniei de centură ocolitoare.
Mai jos va fac cunoscut interviul dat ziarului REALITATEA OLTULUI pe care el îl plăteşte cu bani grei pentru ai publica balivernele şi prostiile grosolane:

”Din februarie, hotărârea privind terenul pe care este organizat şantierul de către constructorul centurii ocolitoare tot este pusă pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local. De atunci, ori nu se întruneşte cvorumul necesar pentru şedinţă ori consilierii resping hotărârea. Au fost cel puţin patru încercări. Mâine facem o nouă încercare. Mai sunt şi alte hotărâri foarte importante pentru viaţa oraşului pe care consilierii refuză să le aprobe. Spre exemplu nu avem aprobată taxă pentru divorţ la starea civilă etc. La noi şefii de partide au experimentat o nouă procedură de lucru, adică îi pun pe consilieri să nu vină la şedinţe ori să vină şi să nu aprobe nimic chiar dacă viaţa oraşului depinde de acele hotărâri.
În Consiliul Local Caracal sunt şapte reprezentanţi de la PDL, şase de la PSD, patru de la PNG şi doi liberali. La şedinţele care au fost amânate din lipsă de cvorum au lipsit de regulă consilierii PDL, PNG şi unul din consilierii PSD."

DOMNULE PRIMAR VĂ SPUN CA SUNTEŢI UN MARE MINCINOS, CHIAR EXAGERAT DE MINCINOS!
DE CE?
PENTRU CĂ:

La prima şedinţă ordinară întrunită pe anul 2011 a Consiliului Local aţi dovedit că sunteţi "mârlan" retrăgându-vă proiectele şi suspendând şedinţa care trebuia să aibă loc în acea zi, iar propunerea unui consilier local PSD care vroia să suplimenteze ordinea de zi cu un proiect de schimbare din funcţie a cinci consilieri PSD cu alţii, dumneavoastră, speriat de situaţie aţi părasit sala instantaneu fără a vă mai scuza sau gesticula ceva.  

ESTE ADEVĂRAT DOMNULE PRIMAR? 

Nu cumva interesul dumneavoatră în acea şedinţă ordinară era să propuneţi la vot consilierilor locali proiectul depus de firma MONTE VERDE care făcea referire la concesionarea câtorva sute de metri pătraţi pentru construirea unui bazin de înot?

 Normal ... ştim cu toţii că ŞPAGA a fost substanţială.!!!



2 comentarii:

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină