marți, 28 iunie 2011

ŞEFUL DE LA PIEŢE, TÂRGURI ŞI OBOARE CARACAL FURA CA-N CODRU ...



SEFUL DE LA PIEŢE, TÂRGURI ŞI OBOARE CARACAL, DUMITRU DRĂGAN FURA CA-N CODRU banii publici proveniţi din încasarea zilnică a taxei pe care primăria o impune comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea pe strada Mieilor şi Târgul săptămânal Caracal.
De apropape zece ani de când a fost pus şef serviciu la Pieţe, Târguri şi oboare de către tov. prim Gh.Anghel, "spartanul" a strâns o avere frumuşică din salariul său de bugetar, avere care se ridică la cateva miliarde plus o vilă în centrul oraşului Caracal care a fost achiziţionată în condiţii dubioase de licitare la o sumă insignifiantă de doar 200,000 RON având în vedere că valoarea sa depaşeşte 500,000 RON.


COMERCIANŢII DIN PIAŢĂ NEMULŢUMIŢI DE CUM ESTE PERCEPUTĂ TAXA ZILNICĂ.
Nemulţumirea comercianţilor pleacă de la subalternii lui Drăgan care ridică taxa zilnică, ei avâd diferite moduri de taxare în funcţie de preferinţele lor şi gradul de "prietenie", favorizându-i doar pe unii dintre ei.

CUM SE FURĂ BANUL PUBLIC
Simplu ca "bună ziua", fiecărui comerciant îi este calculată taxa pe loc în funcţie de cum este vremea afară sau după buna dispoziţie a taxatorului. Spre exemplu: pentru o cuşetă simplă + 2 - 3 mp care este spaţiul unde îsi desfăşoara activitatea fiecare comerciant, taxa zilnică ar trebui să fie undeva la 15 RON dar şmecheria se face în felul următor:
decât să plăteşti 15 RON mai bine îi dai taxatorului 10 RON pentru care îţi elibereaza chitanţa şi bonuri de 5 RON iar 5 RON merg în buzunarul smecherilor de Caracal împărţindu-i între ei frăţeşte.

CEI CARE FAC LEGEA ÎN PIAŢA AGROALIMENTARĂ SUNT ŢIGANII
Dureros este faptul că ţăranii şi agricultorii sunt alungaţi din piaţa agroalimentară de către ţiganii comercianţi sub pretextul că îşi vând marfa sub preţul pieţii astfel ei ajungând să fie înjuraţi ba chiar bătuţi de aceştia fără ca nimeni să ia vreo măsură împotriva lor. Pentru că nu vor să mai aibă de-a face cu clanurile de ţigani, ţăranii şi agricultorii preferă să îşi vândă marfa pe la colţurile străzilor aşezată pe nailone, ori sunt obligaţi să le vândă mahărilor din piaţă toată producţia lor la un preţ de nimic.
Să nu uităm că peste 80 % din ţiganii comercianţi care activează în piaţa agroalimentară nu au nici un fel de act care să ateste provenienţa fructelor şi legumelor pe care le vând locuitorilor caracaleni care pot fi predispuşi să se îmbolnăvească din cauza lor.

ÎN PIAŢA CARACAL S-AU INVESTIT ZERO LEI ÎN ULTIMII 15 ANI 
Singura investiţie pe care a făcut-o "spartanul" Drăgan în ultimii 15 ani la locul unde este şef a fost aceea de a trasa o linie alba care înconjoară piaţa, delimitând astfel sufrafaţa care nu trebuie depaşită de catre comercianţi pentru că pot fi amendaţi.

PIAŢA A DEVENIT UN IARMAROC AL ANILOR 1600
După terminarea programului comercianţii lasă o mizerie de nedescris asemnea târgurilor din evul mediu mai ales atunci când mirosul gunoiului aruncat printre tarabe se amestecă cu mirosul wc-ului public nespălat şi nedezinfectat devenind astfel un adevărat focar de infecţie care ne bântuie narile asemenea spitalului Mun. Caracal.

"DUPĂ MINE POTOPUL"
"SPAGA SĂ IASĂ" - zise Drăgan spartan şef la piaţă




39 de comentarii:

  1. ,,SPARTANUL,, care si-a batut joc de comerciantii de pe str. Mieilor trasandu-le linia de demarcatie,isi ispaseste pedeapsa,beat fiind a omorat un om cu masina. DRAGANE,DRAGANE,s-a cam sters linia de var,ce zici,anul asta o trasezi tu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut sa-i dau asazisele chitante primite de la taxatori contabilului meu iar acesta mi-a zis ca daca m-ar scade cu ele in acte am ajunge amandoi la puscarie,inaintea spartanului dragan!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Anghel nu l-ar mai alerga pe Dragan toata ziua prin parc,asta ar avea timp sa mai treaca prin piata sa vada ce dezastru a facut. Sincer,in zece ani,si-s gata sa jur asta,nu l-am vazut decat o data in ziua alegerilor locale trecute ,in fata la Briceag,ducea o urna cu un taxator,indemnand comerciantii sa-l voteze pe Anghel! El ar trebui sa treaca zilnic printre comercianti,sa stie tot ce se intampla,dar,odata mituit,nu mai are ,,nas,,sa treaca printre noi! Rau imi pare ca nu pot sa-mi dau inca numele,dar va dati seama cam ce-as pati de tiganii din piata,sustinatorii lui dragan!Si astazi,marti 28 iunie,l-am vazut pe taxatorul ,,BLONDUL,,impreuna cu taxatoarea,,D-NA MONICA,,bagand direct in buzunar banii de la taraba nr.48,din fata pietii!HOTILOR,RUSINE,RUSINE,RUSINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sugerez tov. anghel sa schimbe traseul,sa nu mai alerge cu dragan prin parc,astfel,sa ia startul de la fostul sediu PSD,acolo unde acolitii lui platesc o chirie atat de mica ,apoi,pe LIBERTATII,in ritmul,,TRAP,,la scoala nr.2 sa-l intrebepe dragan cine,cui,si pe ce suma s-a dat voie sa fie amplasate cele doua chioscuri in spatiul verde,apoi,sa-l intrebe si cine i-a dat voie aluia la arteziana in fata pietii lui cu spatiul pentru ziare ,sa treaca strada in ritmul,,GALOP,,spre posta veche si apoi sa-i dea branci lui dragan peste spatiul comercial pe care i l-a dat in spatiul verde ,intre poste,alia care isi vanduse spatiul ei,proprietate din fata pietii... DOAMNE,CE CHESTII!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa se fereasca de hotii ei, piata si-a format cinstitii ei. Hotia insa,ii invinge,intervine zilnic cu hotii pe care i-a creat si pe care se sprijina... Dar,acest sprijin atat de slab ,s-ar fi prabusit demult la randu-i daca zilnic,nu ar fi fost alimentat cu indiferenta noastra,a comerciantilor. Sangele pe care il beau zilnic hotii astea este sudoarea noastra,BANUL PUBLIC,VINUL HOTILOR...! ,,prietenul,,lui dragan,

    RăspundețiȘtergere
  6. florine,se cam aglomereaza situl tau si nu mai am loc de comentarii cu ,,prietenul,, meu,dragan... partieeeeee,ca sunt croit pe hotii astea! uite,azi la ora 10,55 ,blondul taxatorul a bagat in buzunar 10 lei de la masa 45 din piata ,na,sa-l stie tot orasul!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. bai fratilor,daca vreti sa dam cu hotii astea de pamant,trebuie ca toti caracalenii sa stie de acest site,sa-l citeasca! sa-i facem relama prin pliante,prin viu grai,la dan diaconescu,la alte posturi tv,in ziare...sa vina cineva sa vada ce praduiala fac taxatorii astea in piata si pe str. mieilor. sa vina oricine si sa fie intrebat oricare comerciant de cand nu l-a mai vazut pe dragan,daca s-a implicat vreodata in vreo problema din piata,daca a primit vreodata o factura de la taxatori sa stim si noi,comerciantii,daca banii nostrii ajung la bugetul local. ce dracu,dorm toti,primarul,dragan,consilierii locali,politia,parchetul? inteleg, pe mieilor nu se poate intra cu masina ca au pus aia marfa pana pe axul strazii ,neluand nimeni in seama ,,liniile lui dragan,, ,dar nici in piata? somn usor,conilieri locali,va trezim noi,LA ALEGERI!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai fratilor,e greu sa-l intreaca cineva pe Dragan la suteala... cum dracului se face ca sunt cu totii inruditi in Primarie... blondul-taxator,nevasta-sa in Primarie,Mincioaga-taxator,fiul sau in Primarie, Dragan-la fel,aia de vin cu taxatorii la masurat tarabe,au nevestele si copiii angajati in Primarie,toti posesori de spatii comerciale, toti sustinatori ai tov.Anghel,toti absolventi ai ,,UNIVERSITATII CARACALENE,, ? Stau si ma intreb,ORI SUNT EI PREA DESTEPTI DIN TATA IN FIU,ORI SUNT CU TOTII NISTE HOTI???

    RăspundețiȘtergere
  9. dragane,dragane ,v-a adunat anghel pe voi,toti hotii,aici in piata! cat ne mai furati,hotilor care sunteti voi? nenorociti de unpr-isti!!! cand nu v-a mai fi anghel,va dati seama ce veti pati?

    RăspundețiȘtergere
  10. azi,douafete,nevinovate,au facut in fata pietii un sondaj de opinie... VAI LOR,CE LE-A FOST DAT SA LE-AUDA URECHILE! CAND ELE PRONUNTAU NUMELE LUI ANGHEL,BUCHET DE INJURATURI SE ABATEA ASUPRA LUI,A LUI DRAGAN SI ASUPRA CLICII LUI! MARE COMEDIE SA N-O LUATI PE COAJA IN CAMPANIA ELECTORALA...ABIA ASTEPT SA-NCEAPETI,HAI,MAI CU CURAJ!!! DRAGANE,DRAGANE,CE DRACULUI I-AI FACUT TIGANCII ALEIA DE VINDE BRAGA IN FATA IARMAROCULUI TAU? BA,CE BLESTME V-A TRAS AZI,IN PLIN SONDAJ DE OPINIE... ASA MERITI,CAT TI-A DAT SA-I DATI APROBARE,TU SI ANGHEL,SA VANDA COPIILOR PORCARIA AIA INFECTA CHIAR IN FATA IARMAROCULUI TAU? SPUNE,CAT,CA TOT AFLU!

    RăspundețiȘtergere
  11. dragane,dragane,uite ce vorbesc taxatorii tai,ca sa te convingi ca eu sunt,,prietenul,,tau: rad de tine,ba,ca nu mai are cine-tiface masaj seara,ca PAMELA a fugit cu unu pe valea oltului,iar Mincioaga a fost alaltaieri dupa barbatusau sa tina de el ca VREA SA SE SPANZURE LA TINE ACASA UNDE-TI ARE GRIJA DE PUI,CA DOAR NU-L PLATESTI DEGEABA CU 6 MILIOANE,SI-TI MUNCESTE FARA CARTE DE MUNCA... BA, DACA NU MAI IESE ANGHEL,CICA S-AR SPANZURA TOTI IN FATA BARLOGULUI TAU,SA RAMANETI CU SECHELE,SI TU SI ANGHEL...

    RăspundețiȘtergere
  12. ASTA DE-L CONSILIIAZA (chipurile)PE ANGHEL,STANCIU ASTA,A VENIT CANDVA IN CARDASIE CU ALTII DIN PRIMARIE TOTI TRIMISI DE ANGHEL,SA MASOARE TARABELE ASTURA DE PE MIEILOR,NENOROCITII DRACULUI,SA LE IA ASTURA BANI MAI MULTI,PE NIMIC...PE CE SA-TI DEA MAI MULTI BANI BAI,NENOROCITULE,CA ASTEA STAU SUB CERUL LIBER,NU CA TINE IN BIROU CU TELEVIZOR,CALCULATOR,TOATE LUATE PE BANII LOR...SI TU CINE DRACU ESTI,NEICA NIMENI? NENOROCITILOR,LE LUATI BANI SI CAND MERG LA W.C. ,AI AUZIT DRAGANE? W.C.-UL DE LANGA BARLOGUL TAU ,ESTE AL PIETII BA,DECI GRATUIT PENTRU COMERCIANTII CARE,DECAT SA-TI DEA TIE BANII SA-I BAGI IN BUZUNAR,PREFERA SA SE PISE DUPA TARABE... DRAGANE,VINO SEARA DUPA CE STRANG AIA MARFA,IA-L SI PE PRIMAR,SI UITATI-VA IMPREUNA ,FACETI COMPARATIE INTRE BIROURILE VOASTRE SI LOCURILE LOR DE MUNCA, APOI,UITATI-VA IN OCHII LOR SI SPUNETI-LE CU CINE SA VOTEZE ... LA ALEGERILE TRECUTE,DRAGANE,DRAGANE,UMBLA CU URNA MOBILA DIN TARABA IN TARABA,NENOROCITUL DRACU,DACA MAI ARE TUPEUL SA FACA ASTA LA ANUL,JUR,JUR CA VORBIM INTRE NOI SI-L SCUIPAM INTRE OCHI,IL BATEM CU CARTOFI... ATI INCEPUT SA MONTATI NISTE ACOPERISURI DE JUR-IMPREJURUL PIETII,VRETI CA BANII LUATI DE LA COMERCIANTI SA VA INTRE IN CONTINUARE,IN BUZUNARE,SUNT ANCORATE CU SFORI,LA PRIMA ZAPADA VOR CADE PESTE COMERCIANTI,DAR CE VA PASA? TINE MINTE,DRAGANE,DACA VEI AVEA IN IARMAROC,VREODATA,UN EVENIMENT,(cadere de acoperis cu vatamarea cuiva,elctrocutarea cuiva,accidentarea cuiva datoritaimprovizatiilor aprobate tacit,pe spaga,de tine)ITI JUR,VEI SUPORTA RIGORILE LEGII,NU TE VA PUTEA SCAPA ANGHEL!

    RăspundețiȘtergere
  13. dragane,dragane,multumeste-i Domnului ca te-ai nascut in vremurile astea,c-ai facut parte din echipa lui anghel,c-ai putut sa-ti faci full buzunarele,dar mai ales multumeste-i Domnului ca esti vecin cu anghel altfel ,stii tu,normele NTSM te mancau! mare noroc pe tine,dar lasa,la viitoarele alegeri locale,portile se vor inchide pentru vecinul tau,definitiv,si gheorghe anghel va ramane in istoria orasului nostru sub numele TUTANKAMON AL II-LEA. TUTANKAMON I A FOST TOT EL,PANA-N REVOLUTIE,(pana-n chestia cu maciucarii).

    RăspundețiȘtergere
  14. INCREDIBIL! IERI,LA CALIMANESTI-CACIULATA I-AM VAZUT PE ANGHEL SI PE DRAGANE,DRAGANE,ERAU PRIN FATA VILEI ,,PUSKIN,,SE DUCEAU SPRE COZIA... DACA NU MERGEAU PE JOS LA SIBIU,MERGEAU SIGUR LA MANASTIRE,SA SE ROAGE!STIINDU-I LUI DRAGAN SLABICIUNILE PENTRU BANI,SINCER,IMI FAC GRIJI PENTRU BANII DIN ADANCUL FANTANII DIN FATA MANASTIRII! N O T A : CEI DOI ISI LIMPEZESC MINTILE,VOI STATI LA UMBRA BINE-MERCI,ALTII AU JUMATATE DE TARABA IN IARMAROC DE 5 ANI,ALTII AU CATE 3 TARABE SI NU-I PLATESC LUI DRAGAN NICIODATA,IAR MANAGERUL STANCIU VREA SA INLOCUIASCA BORDURILE IN FATA SEDIULUI PSD DIN HCC. ASTEPTAND IMPREUNA ALEGERILE,CERCETARILE CONTINUA...

    RăspundețiȘtergere
  15. sper sa nu mai fie anghel viitorul primar si sper din tot sufletul sa se dea o lege cu interdictia tiganilor in piete kre nu fac altceva decat sa profite de naivitatea, saracia si munca taranilor simpli fiind subjugati de acesti tigani agramati care prin puterea lui anghel ( nu pot sa`i spun domnul) stau la mana lor.... sper sa dispara culoarea si mirosul maroniu din piete

    RăspundețiȘtergere
  16. of,of,DRAGANE,DRAGANE,am fost plecat in vacanta si iata-ma,am venit,iar iti fac cunoscute pe mapamond faptele... N-AI FACUT NIMIC IN IARMAROC,BA DINPOTRIVA,TE-A DUS ANGHEL LA CALIMANESTI,LA TRATAMENT,SPAGARULE,CA DACA AI FI CHIRNAV CU ADEVARAT,N-AI ALERGA CA UN NEBUN PRIN PARC! ANGHEL STIE CA TU,CONTRAR CODULUI RUTIER,AI APROBAT UNEI TIGANCI AMPLASAREA A DOUA TARABE IN CAROSABIL,IN FATA CHIOSCULUI DE PAINE ,IN AVAL DE ,,NICA,,? STIE BA ANGHEL CA LUNI DIMINEATA LA ORA 7,30,NEAVAND LOC CU O DUBA DIN CAUZA TARABELOR PUSE ACOLO DE TINE CONTRACOST,UN SOFER A RANIT GRAV,LA PICIOR ,O BIATA BATRANA ? STI BA CA ACOLO,IN CURBA ,NU AI VOIE SA INGUSTEZI DRUMUL,MAI ESTE SI ,,SENS UNIC,, UNDE DRACULUI TI-AI LUAT CARNETUL,IN ARGES? STII CA TI-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE ,CA ATUNCI CAND A VENIT POLITIA RUTIERA CETATENII CEREAU SA VINA PROCURATURA,SA VADA CINE A PUS TARABA IN MIJLOCUL DRUMULUI? S-A MUSAMALIZAT,DAR DACA ACOLO,IN CURBA,SAU ORIUNDE PRIN PIATA,SE VA INTAMPLA CEVA CU CINEVA,TI-AM SPUS CE TE ASTEAPTA,CUNOSTI NORMELE NTSM CA DE-ACOLO TE-A ADUS ANGHEL SI TE-A PUS SEF IN IARMAROC!!! BAI SPAGARULE,SUNT CU OCHII PE TINE, CERCETARILE CONTINUA!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. PENTRU CA NU AI CATADISIT SA MUTI TARABA CU PRICINA ,ACUM,LA MAI MULT DE O SAPTAMANA DE LA INCIDENT,DRAGANE,DRAGANE,O SA TE PARASC IAR PRIMARULUI: TOV.PRIM,ASTAZI,29-08,MINCIOAGA SI VALY,TAXATORII ASTUIA,AU BAGAT DIRECT IN CONTUL LOR,10 LEI DE LA TARABELE 48 SI 49 AMPLASATE LANGA FANTANA DIN FATA IARMAROCULUI. ACELASI LUCRU L-AU FACUT SI LA MESELE 75 SI 76,IN INTERIORUL IARMAROCULUI. CRED CA,DRAGANE,DRAGANE,S-A,,DAT LA EI,,CA AZI DL. VALY A LUAT BANII SI MINCIOAGA SE FACEA CA LE DA BONURI...DE OBICEI,ERA INVERS... P.S. AI DOUA ZILE,DACA NU IEI TARABA DE ACOLO,TE PARASC PRIMARULUI CE SPAGI AI LUAT DE LA AIA CU LUBENITA SI CATA BRANZA I-AI CERUT CIOBANULUI CARE VENEA CU BRANZA DE SIBIU CA RADE TOT IARMAROCUL DE TINE!

    RăspundețiȘtergere
  18. tov. prim,ca sa stiti,a luat de la bietul cioban opt calupi de branza,asa l-a lasat sa vanda in iarmaroc,iar alura cu lubenita cate patru pepeni.Acum,intrebati-l dvs.cati bani a luat de la ,,AMADEUS,, ,langa PATRAN,sa-l lase sa sparga peretele aprozarului ,sa-si faca ala magazin,ca a slabit structura iarmarocului.I-ati dat dvs.autorizatie? Vedeti,daca lua taraba din carosabil,nu-l mai param la dvs.

    RăspundețiȘtergere
  19. asa este,dragan le ia spaga la toti,i-a cerut spaga si tiganului care vinde inghetata in fata la briceag,a spus la toata piata ca altfel nu-l lasa sa vanda acolo,si cred ca si-a luat dreptul si de la tiganul care vinde telefoane furate,ca prea sta ala fara nici o grija cu telefoanele pe o tava in mijlocul pietii. de jur-imprejurul pietii de zarzavat le-a luat la toti spaga sa-i lase cu hainele atarnate pe peretii pietii,iar noua in piata ne vine rau,lesinam de cald ca nu putem deschide geamurile sa aerisim. acum doua saptamani murise un comerciant din lipsa de aer,acum doua zile alta vanzatoare de la un magazin alimentar din piata murise iar el habar n-are,nu-si da seama ce zice lumea de el si de primar ca pe oricine din preajma pietii intrebi,cu totii spun ca i-au dat cate ceva lui dragan.

    RăspundețiȘtergere
  20. azi la ora 12 fix,am venit de acasa sa ma uit daca ai ridicat taraba din strada, DRAGANE,DRAGANE,n-ai luat-o! Apoi,MI-A STAT INIMA! DEUNDEVA,DIN BLOCUL TAU,CATIVA LAUTARI,{sigur erau tigani,electoratul vostru}INCERCAU SA RUPA ,,PE LANGA PLOPII FARA SOT,, Naiv,am crezut ca daca n-ai ridicat taraba din drum tie iti cantau tiganii PROHODUL! M-am linistit repede cand l-am vazut pe Mincioaga numarandu-si banii in fata barlogului tau,si atunci,am stiut: NU ERAI TU -ALESUL-.

    RăspundețiȘtergere
  21. tov. prim, spuneti-i dvs.sefului de iarmaroc sa ia dracului taraba aia din strada si s-o puna in fata biroului lui oval,[pardon, BARLOGULUI OVAL},CA DAU MASINILE PESTE CIOARA DE LA CARE A LUAT SPAGA SA-L LASE ACOLO. MAI ZICETI-I S-O RIDICE SI PE-A VECINULUI LUI DE LA TARA AMPLASATA LANGA CHIOSCUL DE ZIARE ,STITI CARE ZIARE ,{DVS I L-ATI DAT}. SA NU-L CONFUNDE CU CIOARA CARE VINDE BRAGA FACUTA MANUAL IN CAPATUL CELALALT AL IARMAROCULUI,CA SUNT PRIETENI BUNI,COPIII LOR MERGEAU IMPREUNA LA FURAT IN SPANIA,PANA CAND ODRASLA CIOROIULUI A FOST IMPUSCAT IAR A SEFULUI DE IARMAROC A AJUNS LA SING-SING. AL TREILEA,TOT CIOARA ,A FOST SI EL RANIT ,CAND VINE ACASA PESTE 2-3 ANI,SA VA SPUNA DACA NU-I ASA! ACUM,E LA PALMA DEL MALLORCA,LA TERAPIE INTENSIVA...

    RăspundețiȘtergere
  22. asa este,asta a pus toti cioroii cu mese in fata pietii ,ASTA E BRANDUL ORASULUI NOSTRU.DE CAPUL LUI,DE CAPUL LUI DRAGAN!

    RăspundețiȘtergere
  23. mai vede el, anghel,cioaca voturi de la pietari,zarzavagii nu-l voteaza niciunul,ailalti de le-a tras linii nici atat, poate decat lace tiganul si dragan cu taxatorii ca s-au dat dracu daca anghel pierde alegerile,ii linseaza pietarii!

    RăspundețiȘtergere
  24. PRIMARULE ALES,CA SA DEMONSREZI CA NU STI NIMIC DE CARDASIA PE CARE O FAC DRAGAN CU TAXATORII LUI LA FURAT,PUNE PROCURATURA SA-I ANCHETEZE PE TOTI COMERCIANTII DIN PIATA ,SA DECLARE FIECARE DE CATE ORI LI S-AU DAT FACTURI,DE CATE ORI A VENIT DRAGAN SA-I INTREBE DE CE FAC ASTA,DE CE I-A PUS SA TAXEZE CATE UNUL PE FIECARE RAND DE TARABE SA NU FIE MARTOR UNUL LA ALTUL LA FURAT BANI,DE CE UNUIA II IA 8 LEI SI ALTUIA,LANGA EL,II IA 15 LEI, SA VEZI SI D-TA CE HAL DE ECHIPA VOR SA IESI IAR PRIMAR,SA AIBE TIMP SA-SI ACOPERE HOTIILE,SA MAI FURE INCA 4 ANI,HAI PRIMARULE ALES ,ANUNTA ORGANELE COMPETENTE SA-I ANCHETEZE PE COMERCIANTI,SA VEZI CE SPUN EI ,CE FAC TAXATORII ZI DE ZI . VA VETI CONVINGE CAT DE HOTI SUNT DRAGAN SI CLICA LUI,CAT AU FURAT IN MANDATELE DVS.

    RăspundețiȘtergere
  25. ANGHELE,TOARNA FRATE ASFALT PESTE DUMITRU,STI CARE DUMITRU,VECINUL TAU,SPAGARUL DRAGAN. INGROAPA-L PANA-N GAT,SI PUNE-L CA ,,SENS GIRATORIU,,IN FATA IARMAROCULUI. ASTFEL,HOTII AIA DE TAXATORI VOR ASCUNDE BANII FURATI IN CHILOTI MAI INTAI,II VOR SCOATE PE LA BUCILII CURULUI,APOI 10% SA-I LASE LUI DUMITRU IN BARLOG. RESTUL ,CA DE OBICEI SA-I BAGE LA CIORAPI,DUMITRU SA NU POATA IESI DIN ASFALT,SA-NEBUNEASCA,SA NU POATA SA-SI IA PARTEA...HAI CA TE VOTEZ SI EU!

    RăspundețiȘtergere
  26. TOV. PRIM, DUMITRU ASTA,SPAGARUL,N-ARE IN SCHEMA IARMAROCULUI SI UN POST DE PAZNIC DE NOAPTE,CA TAXATORI SUNT 5-6,ALTUL LA CANTAR,SEF E DUMITRU,PAZNIC DE NOAPTE,BA! MA REFEREAM LA STR. MIEILOR,CA BANII STIU SA-I SALTE DE LA FRAIERI,SAU PARTEA ASTA NU-I AUTORIZATA? NICI ILUMINAT PUBLIC,ERA S-O MANANCE CAINII PE PROFESOARA CRISTINA,CEA CU GREVA FOAMEI,IL CANTAU TOATE TELEVIZIUNILE PE DUMITRU,CE DRACULUI,NU FACE NIMIC! CAND MAI ALERGATI CU EL,DATI-I BRANCI LA CASCADA,APOI SA IESE STANCIU PE POST SI SA SPUNA LUMII C-A FUGIT IN NIGER CU GHADAFI

    RăspundețiȘtergere
  27. Mare greseala sa-i dea branci la cascada...canalul trece chiar pe sub iarmaroc,Dumitru ar putea iesi la suprafata ,are capul sec,pluteste...

    RăspundețiȘtergere
  28. IN NIGER ,E MAI USOR DE GASIT DUMITRU,MAI GREU L-AR GASI IN VILA LUI COTET,ATAT DE MARE ESTE...O FI LUAT-O CAND ERAU CASELE IEFTINE CA DIN SALARIUL LUI,10 VIETI AR FI MUNCIT...MAI STITI VOI VREUN BUGETAR SA-SI IA ATATEA DIN SALARIU,PROSTI NE-O CREDE DUMITRU,DE-ASTA TINE SI CU DINTII SA FIE ANGHEL PRIMAR IN CONTINUARE,VREA SA MAI FURE 4 ANI DIN PIATA APOI SA SE RETRAGA DUPA ANGHEL IN GRECIA,PARDON,IN NIGER !

    RăspundețiȘtergere
  29. poate sa se retraga si-n antarctica,BRATUL LUNG AL LEGII IL AJUNGE,ORIUNDE S-AR ASCUNDE...

    RăspundețiȘtergere
  30. DRAGANE,DRAGANE,SPAGARULE,ESCROCULE,HOTULE DE BANI PUBLICI... M-AM INTORS,SI CREDE-MA,DE MAINE,VEI FURA MAI PUTIN DECAT AZI,IERI,SAU ZILELE TRECUTE...

    RăspundețiȘtergere
  31. SMECHERE DE CARACAL,SEFUL ASTA DE LA OBOARE,CA PIATA N-AVEM IN ORASUL NOSTRU,A DECLANSAT O ADEVARATA CRUCIADA IN IARMAROC INTREBAND SI EL SI TAXATORII PE CARE-I PASTORESTE IN STANGA SI-N DREAPTA CAM CINE ARE CURAJUL SA DEZVALUIE CITITORILOR ACESTUI BLOG HOTIILE PE CARE LE FAC EI ZILNIC.II PROMIT ,ASA CUM AI FACUT-O TU MIHAELEI BOBARU,CA IMI VA AFLA CURAND IDENTITATEA SI VAI,CEL MAI MULT SE VA MIRA,GHICI CINE? -PREOTEASA LUI ANGHEL-

    RăspundețiȘtergere
  32. DRAGANE,DRAGANE,PE 1 DECEMBRIE NE INTALNIM LA STAUIE,SA COMEMORAM IMPREUNA.SA NU-TI MAI IEI SCURTA AIA MARO DIN PIELE CA NU-TI STA BINE,E CIUMPEI PE TINE,AI CURU MARE SI ESTI MIC IN UMERI,CA FERNANDEL! SI SA NU STAI LANGA ANGHEL CA TE ECLIPSEAZA,CU TOTI BANII TAI...

    RăspundețiȘtergere
  33. esti un mare nenorocit dragane,cu tot neamul tau de hoti ,cu fiutau puscariasul si fata nevestei tale de la primarie care nu stie nici sa scrie, pe toate certificatele a facut numai HIEROGLIFE dar sta in vila lui cotet,o doare-n pasarica,stie de unde ai avut bani de vila,ca din salarii de cateva milioane de lei vechi nu luati vila aia nici in anul 2500. noi,pietarii,stim de unde ai bani tu ,stie si anghel,dar el isi iubeste vecinul,inchide ochii la hotiile voastre. toti din administratia pietii veti da socoteala in fata legii,toti furati bani publici,care mai decare,cu totii aveti vile,masini,concedii prin strainatate,pe sudoarea comerciantilor,ne luati bani ca ne tineti in soare sau ploaie,sub cerul liber ,nenorocitii dracu,suntem plini de reumatism ,stam sub cerul liber ,banii ni-i luati si-i bagati in buzunare in loc sa ne fi facut o piata civilizata,unde sunt baii din taxa zilnica din piata,ANGHELE,AI IDEE CATI BANI MAI AJUNG ZILNIC LA BUGETUL LOCAL? DE CE NU-I OBLIGI PE HOTII ASTEA SA DEA FACTURI ZILNIC? DE CE NU LE PUI UN PAZNIC NOAPTEA LA TARABE? DE CE LE MAI LUATI COMERCIANTILOR BANI LA W.C.-UL PIETII? CATI BANI PE CHIRIE LE LUATI TIGANILOR PE CARE I-ATI BAGAT IN SPATELE FOSTULUI TRIBUNAL? DACA GANGUL DE LA PASARI ESTE AL PIETII DE CE NU-L CURATATI?CINE DRACU I-A LUAT SPAGA ALUIA DE -I LASAT SA VANDA FIARE PE GANG? DE CE TOTI CE OCUPA PERETELE PIETII AGROALIMENTARE AU CATE 2-3 TARABE FIECARE SI AIA DE PE MIEILOR,NU,SI CINE LE-A LUAT SPAGA? TRIMITE-TII PE AIA DE LA PRIMARIE SA IMPARTA TARABELE DIN JURUL PIETII IN MOD EGAL LA COMERCIANTI,ALTFEL,VETI VEDEA CA NU GLUMIM,VOM ANUNTA CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI-MINISTRU,SA VEDEM ATUNCI PE UNDE SCOATE CAMASA HOTUL ASTA CARE SE CREDE SMECHER, DRAGAN...

    RăspundețiȘtergere
  34. Dumitre,ce-ti zice ba,faraonul ,dimineata cand citeste blogul asta? Sanchi,parca n-ar sti ce poama esti,dar tu ce dracu-l minti? spui ca nu-i adevarat,ca esti cuminte si nu pui mana,ca numai liniile le-ai tras tu, ca ai dat din bunatate cate 3-4 tarabe la unii si ca ei abia-abia le-au luat,iar alorlalti,da-i dracu,saraci sunt,saraci sa moara! ASTA-I SPUI,NENOROCITULE,DE CE-L MINTI? IA SA-L CHEMI DOM" PRIMAR ,SA-L PUI SA-SI FACA mea culpa,SA-I LUATI SIRETURILE ,{costa 40 de mii perechea}SI SA I LE DATI LUI STANCIU; ASTA STIE CE SA FACA CU ELE...

    RăspundețiȘtergere
  35. Esti number one pe blogul asta dragane,sunt cele mai multe comentarii la adresa ta,da-ti ba demisia,dute cu fiitu la furat in italia,ia-o si pe fieta la niste cursuri de caligrafie si ortografie ca parca a sarit clasa a IV a,ia-l si pe stanciu,faceti-i chemare si lui anghel,faceti-va trupa acolo,anghel e bun in locul lui Berlusconi sa-i scoata din criza,stanciu asta cardinal,iar tie,sti ce meriti? SA-TI PUNA POALELE IN CAP PAPA BENEDICH ASA CUM ITI FACEA PAMELA DE LA W.C-ul PIETII CAND VENEA LA TINE SA-TI FACA MASAJ,OTOMANULE,STIU CA-TI PLACE ! POTI SA TE DUCI SI LA PAPA PIUS...

    RăspundețiȘtergere
  36. DRAGANE,DRAGANE,iesi dracu din barlog ca acum e de facut bani,de sarbatori cand vor toti sa vanda-n fata iarmarocului tau,jucarii si portocale, uite ce conversau azi doi baieti de culoare care vindeau portocale la 2,5 lei:-ai vorbit ba cu dragan?--da,ba,in piata avem liber pana le vindem pe astea,cand mai aducem sa trec iar pe la el ,mi-a zis sa nu pun multe odata ca bate la ochi.- da-l in p..a mea,cand vi de-acasa,sa le aduci pe toate.- Esti foarte respectat,dragane,dragane...

    RăspundețiȘtergere
  37. daca ati sti voi,taxatori si dragane cat rad pietarii de voi,ati intra in pamant de rusine! de,sunt faptele voastre...

    RăspundețiȘtergere
  38. PAMELOOO,VINO FA ACASA ,ORIUNDE AI FI ,CA DRAGAN SE USUCA DIN PICIOARE,DE CAND AI PLECAT E BOZUMFLAT,CONTRACANDIDATUL LUI LA TINE A VRUT SA SE SPANZURE IN COTETUL LUI CU PUI,LA DRAGAN IN BATATURA,ABIA L-A SCAPAT MINCIOAGA,S-A DUS DUPA EL PRIN TARG,INTOARCETE FA,ASTA E PLIN DE BANI ,CA NE MANANCA NOUA ZILELE SI LA NOI NU STA LA TRAS,TE VREA PE TINE,CICA AI MANUTE MAGICE,CA ALE LUI ,DECI,VINO ,SA VEZI CE FRUMOS A FACUT PRIN IARMAROC,CE CURATENIE A FACUT,NU MAI E MIZERIE PE STRADA,A BAGAT GUNOAIELE SUB TARABE, A PUS FLORI LA ARTEZIANA,LOCUL TAU E LIBER LA W.C. ,ANGHEL A PUS IN FATA PRIMARIEI TOBOGAN TIGANESC,E GONFLABIL,CA CHILOTII LUI DRAGAN,SA VA DATI AMANDOI PE TOBOGAN ,DAR REPEJOR,ANUL ASTA CA LA ANUL CICA,SE VOR DA PE EL TOTI ASTEA DE LA PRIMARIE,TOTI CARE TIN CU ANGHEL...

    RăspundețiȘtergere
  39. cati bani ai luat dragane de la tiganii din coltul pietii de vand mere si portocale la toneta in afara pietii?le-ai dat si coltul pietii de l-au inchis cu termopan,le-ai dat si in interiorul pietii,le-ai dat si trotuarul de langa,cat ti-au dat? sau sunt din aia care fura roti de masini cu fiul tau? sa stie primarul ca toti astea de au tarabe multe nu le-ai dat tu de bun ce esti,ci pe spaga,pe nepotul tau l-ai pus cu 5 tarabe langa arteziana,in fata pietii ,sa vina anghel daca e drept si sa vada de jur-imprejurul pietii si pe strada cum sunt impartite tarabele de tine,de ce nu ne dai facturi hotule,v-ati pricopsit pe spinarile comerciantilor saraci , hotule,ti-ai pus nepotul in fata pietii,parca ar fi piata ta,rusine!!! RUSINE SI LUI ANGHEL CA TE TINE PE POSTUL ASTA!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină