miercuri, 8 iunie 2011

UN "GĂOZAR" ACUZĂ ...

Nu de foarte mult timp, pe blogul meu, circulă diferite mesaje si comentarii de informare a apariţiei unui blog cu tentă politică al cărui administrator este nimeni altul decât fostul reporter al ziarului Realitatea Oltului, Sturzu Ciprian, un adevărat reporter făcut la apelul bocancilor de către naşa lui Mihaela Bobaru, campioană naţională la pupincurism cu politicienii travestiţi.
 Scopul blogului este unul simplu : Propagandă electorală ieftină şi mincinoasă pentru Organizaţia PNL Caracal şi pentru traseiştii resemnaţi politic şi mai ales pentru cei care îl "sponsorizează" cu "lovele" fără număr, Şerban Cernat şeful lui pe linie de paritd şi  Tovarăşul Prim Gheorghe Anghel care în ultimul timp este tare neastâmpărat, probabil din cauza pasului care urmează să-l facă în viaţă pe plan sentimental ... 

 ...în fine...


Aşa cum ştim cu toţii traseiştii resemnaţi politic au "zgârmănici" în fund, deci nu pot sta deloc în banca lor dacă nu ies să se facă puţintel de râs, mai ales în cazul "găozarulului" doctor în penibilitatea Octavian Popescu, managerul interimar al Spitalului Caracal (defapt şef la focarul de infecţie Caracal), care a devenit şi el foarte recalcitrant în ultima perioadă din cauza prefectului Moisiu pe care îl face cum îi vine la gură dând dovadă de limbaj academic de "bagabont" de pe maidan iar prefectul fiind în viziunea lui "doar o slugă şi un argat". 
Păi dacă Moisiu este o slugă şi un argat, dumneavoastră domnule "Găozar" doctor în penibilitate cum mai sunteţi? Poate ne spune Domnul Goe?!?
Domnule "găozar"doctor în penibilitate, aţi ieşit repede în presă să vorbiţi despre bunul mers al spitalului, despre achiziţionarea aparaturilor performante, despre marele buget al spitalului dar din păcate sunteţi acelaşi om cu caracter zero ca şi ceilalţi care şi-au vândut sufletul dracului pentru un ban şi atât.
De ce nu vorbiţi de şpaga pe care o luaţi de la firme care fac prestări spitalului?, de ce nu vorbiţi de şpaga care o cer doctorii pentru a se uita la bolnavi?, de ce nu vorbiţi de liftul policlinicii care încă rămâne blocat între etaje? de ce nu vorbiţi de bugetul spitalului care este aproape de zero?, de ce nu vorbiţi de şpaga pe care ia-ţi dat-o tovarăşului prim Gh. Anghel pentru a vă pune manager?, de ce nu vorbiţi de contractul semnat cu Casa de Asigurări pentru cele 1200 de internări când depfat minimum era de 1800 de bolnavi care vin să se interneze?
De ce nu spuneţi adevărul domnule doctor în penibilitate?


 ... defapt am uitat! ... este doar o propagandă electorală ieftină şi mincinoasă de manipulare în masă a noastra, a caracalenilor !!!



6 comentarii:

  1. domnule primar scapa/ti naibii de taxatorii din piata si de seful lor pana nu pierde=ti tot electoratul. toti cred ca sunte=ti partasi cu ei la jecmanirea comerciantilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Anghel are 80% din incasarile de l a piata GARANTAT

    RăspundețiȘtergere
  3. serban cernat este prea prost si incult pentru jocuri politice . este marioneta lui anghel ca si pnl ul la caracal .

    RăspundețiȘtergere
  4. al cui merit sunt apartamentele date locuitorilor din MUN CARACAL ;

    RăspundețiȘtergere
  5. CINE ESTE SMECHER DE CARACAL?
    Pentru administratia publica caracaleana si pupincuristii lor ce imprastie cu noroi impotriva unor persoane ca ar fi proprietarii blogului www.smecheridecaracal.blogsdpot.com, va fac cunoscut faptul ca sunt un cetatean romano-canadian nascut la Caracal pe timpul comunistilor, emigrat in Canada impreuna cu familia pe timpul neocomunistului Ion Iliescu. Caracalean fiind ma doare ce vad si ce aud despre localitatea in care m-am nascut, am copilarit si am invatat pentru deveni inginer...
    V-am spus si va repet ca imi voi publica identitatea cu degetelele mele.
    Florin...

    RăspundețiȘtergere
  6. Florin,cand ii intalnesti pe strada intamplator,priveste-i in ochi,le vei citi teama care ii macina. Tu,da-i inainte,suntem alaturi de tine! ,,prieteNII lui dragan,,

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină