luni, 30 mai 2011

TOVARĂŞUL GHEORGHE ANGHEL "APLAUDAT" CU HUIDUIELI ...


Ştim cu toţii ca tovarăşul Gh. Anghel şi-a început din timp propaganda electorală pentru alegerile din 2012 pentru un nou mandat de primar şi profită de toate puterile care le mai are să se agaţe de orice eveniment pentru a-şi mai face puţină publicitate electorală chiar dacă locuitorii caracaleni nu-l mai agreează.
Aseară, în ultima zi a turneului Mix Music Evolution, nici decum zilele Municipiului Carcacal cum umbla vorba pe la primărie, tovarăşul Gh.Anghel a dat-o'n bară pentru a doua oara pe anul acesta când la invitaţia lui Bodo, solistul formaţiei "Proconsul", să urce pe scenă în încheierea programului pentru a le spune câteva cuvinte caracalenilor, tovarăşului nu i-a venit să creadă ce îi aud urechiuşele când toată mulţimea prezentă la spectacol a început să-l huiduie şi să strige "Jos Anghel ....Jos Anghel!", ramânând fără cuvinte şi căutând să termine cât mai repede discursul său bolşevic pe care ni-l prezintă ani de zile la rând fără să omită vreun cuvânt sau vreo virguliţă. 
În concluzie caracalenilor nu le-a plăcut gestul tovarăşului de a încerca să îi manipuleze electoral aşa că ei l-au pedepsit aşa cum au ştiut mai bine, arătându-i tovarăşului că termenul de valabilitate al său a expirat de mult şi orice încercare de a mai câştiga un mandat de primar este egală cu zero.

ANGHELE, CARACALUL NU TE MAI VREA !  ...








9 comentarii:

  1. Dragane,Dragane!cat tu ai fost plecat la Zilele Caracaluli hargaletii tai s-au umplut de bani!Nenea Mincioaga a luat astazi de la masa 45 20 lei si de la mesele 76,77,78 cate 10 lei si i-a bagat in buzunar!Si Vali cu bonurile in mana radea!Hotomanule!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati ba vrajeala asta comunista.Mai bine v-ati pune la adapost ca vine DOMNUGOE.RO!!! URAAAAAAAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Smechere de Caracal...daca vrei sa ajutam orasul nostru hai sa informam cuva cetatetenii care este cauza de cumpara totul din piata la pret duble de la tiganii lui Anghel,pastoriti acolo(si nu numai acolo),de acest Dragan si clica lui!
    De ce primaria nu factureaza fiecare taraba-pe luna-nu zilnic!Repet facturata pe luna ca si cusetele.Numai asa ii oprim pe hotii astia sa-si umple buzunarele cu banii nostri .Este nu este comert,este hotie stradala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptr. Anonim din 30 mai 20:40 Sturzule tu esti? lasa-ne dracu cu ziarele si articolele pe care le faci tu, esti cumparat 100%, acum ti-ai facut site

    RăspundețiȘtergere
  5. domnule goe vezi sa nu te arunce anghel din tren si pe tine si pe mama mita lu serban

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca acum 3 ani a avut probleme mari,toti am facut eforturi f mari sa nu fim condusi de vre-o maimuta portocalie manevrata de cine stie ce zdreanta, acum Anghel cu siguranta nu va mai fi ales.
    Trebui sa fim atenti la moldoveni.Astia isi pot baga iar coada.Mai ales moldovencele.
    Se aude ca sobolanul Claudiu Matei iar isi joaca o carte.
    Mare jigodie acest turist politic , acesta jigodie curva.
    Merita un scuipat , javra.

    Baaaaaaaaa, astia de la PDL, va dam multa uniune europeana.Mama voasta de kkkurve ordinare.
    Iar pentru ci de la UNPR, sa va dam tot ce nu vreti voi.
    Sa va spalati pe cap cu proasta aia care a plecat de la PSD, madam C...

    Mare poasta Madam C...a.In loc de catana sa ii spunem Caca.a...

    Zdrente ce sunteti!!!

    O sa va f...in gura de kurwe PDL-iste si UNPR -iste!

    RăspundețiȘtergere
  7. dragane,dragane, esti pregatit-- vezi ca ai fost cautat de doi tipi din slatina. cica au un filmulet cu taxatorii tai cand iau spaga si nu au dat bonuri la sase tarabe. e groasa ,ba,dar nu ptr.tine,ptr.ei,asa ca mai da o tura prin parc,fuguta,dar vezi sa nu te impiedici/

    RăspundețiȘtergere
  8. PACAT DE DL.ANGHEL!!! IL DUCE DE RAPA OAMENII LUI PRIN FAPTELE LOR! SUNT SCARBITI SI PENSIONARII CARE IL SUSTINEAU .

    RăspundețiȘtergere
  9. Postam anuntul dvs in peste 365 de siteuri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in siteurile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic. Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.
    Also see my site - Postare anunturi

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină